Gokken op Olympische Spelen Tokyo: Wie komen er deze week in actie?

Na een voor Team NL teleurstellend verlopen eerste weekend komen er deze week nog tal van medaillekansen voor de Nederlandse sporters. Met de tijdrit bij het wielrennen, de start van het atletiektoernooi, zwemmen, paardensport en dagelijks judowedstrijden zijn er voldoende wedopties voor sportpunters. Bookiez zet de hoogtepunten van deze week op een rij.

Online gokken op Olympische Spelen doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Olympische spelen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Atletiek

Eén van de hoogtepunten deze week moet de 4×400 meter gemengd worden. Nederland start met een sterke ploeg. De mannen komen in actie komen met onder meer Bonevacia, Dobber, Agard en Van Diepen. De line-up bij de vrouwen is zo mogelijk nog sterker met onder meer Femke Bol, Lisanne de Witte en Lieke Klaver.

Bij de wedkantoren wordt veel verwacht van de Nederlandse atletiekploeg. Ook bij de 4×400 meter gemengd is Oranje zeker een favoriet voor een plak.

 

Basketbal

In het 3×3 basketbaltoernooi doet Nederland mee om de medailles. Alleen de eerste wedstrijd tegen topfavorieten Servië ging verloren. Daarna wisten de Oranjemannen prima te herstellen door alle duels winnend af te sluiten. Deze week worden de laatste poulewedstrijden afgewerkt en strijden de beste landen in de knock-outfase om het eremetaal.

De bookies hebben het 3×3 team niet als topfavoriet ingeschaald, maar het behoort wel tot de gevaarlijke outsiders. Je kan maximaal x8,50 keer je inzet scoren als Nederland goud pakt in het 3×3 basketbal.

 

BMX

Nick Kimmann begint het BMX race toernooi als één van de favorieten voor goud bij de heren. Kimmann staat in de pre-odds op x7,25 keer je inleg.

Laura Smulders is bij de dames zelfs topfavoriet voor de BMX race. Haar pre-race quotering staat op maximaal x3,20! De BMX’ers rijden vrijdag 30 juli hun finales.

 

Badminton

Ook in het badmintontoernooi zijn er volop winstkansen voor Oranje en dus ook voor sportpunters die een gokje willen wagen via Bookiez! Mark Caljouw speelt zijn groepswedstrijden en Selena Piek komt in het dubbelspel in actie. Zij plaatste zich samen met Cheryl Seinen na twee groepsduels al voor kwartfinales.

Medaillekansen liggen er volgens de bookmakers niet in het badmintontoernooi, maar het blijven de Olympische Spelen en daarin komen altijd verrassingen voor.

 

Beachvolleybal

Bij het beachvolleybal komen diverse Nederlandse koppels in actie. Bij de gokwebsites zijn de deelnemers van TeamNL geen grote favoriet, maar ons land heeft een beachvolleybal reputatie hoog te houden die ze in Tokyo ongetwijfeld ook willen verzilveren. Vooral van het duo Meeuwsen/Brouwer wordt veel verwacht op het strandzand van Tokyo.

 

Handbal

De Nederlandse dames zijn het handbaltoernooi uitstekend begonnen en zullen daar deze week proberen een goed vervolg aan te geven. Er wordt deze week onder meer gespeeld tegen Zuid-Korea, Angela, topfavoriet Noorwegen en Montenegro.

De handbaldames zijn volgens de bookmakerskantoren na Noorwegen één van de topfavorieten voor een medaille in Tokyo. Een Olympische titel van de handbalsters is x13,00 keer je inzet waard.

 

Hockey

De hockeydames zijn hun toernooi ijzersterk begonnen. Zij komen deze week meerdere keren in actie in een poging een ticket voor de kwartfinales in de wacht te slepen.

De heren begonnen een stuk minder overtuigend en zullen deze week moeten tonen dat ze alsnog goed genoeg zijn voor een goede prestatie in Tokyo.

Bij de bookmakers zijn de vrouwen topfavoriet voor goud. De mannen komen niet in de bookmakers polls voor. Daar is België topfavoriet. De quotering voor een gouden plak van de Oranje dames staat op x2,00 en is daarmee één van de scherpste odds in het hele olympische toernooi!

 

Paardensport

Dressuurruiters Edward Gal en Hans Peter Minderhoud hebben zich geplaatst voor de finale Dressuur. Dit deden ze dankzij een goede GP uitslag. Woensdag zal de finale worden verreden, een kür op muziek.

Bij de goksites zien we dat de quoteringen voor een medaille van Nederland hoog staan, wat betekent dat ze niet verwachten dat onze ruiters potten gaan breken. In de landenwedstrijd dressuur is Duitsland topfavoriet, Nederland staat daarin wel hoog en ligt volgens de goksites op medaillekoers met een pre-odd van x21,00 staan ze vierde in de polls.

 

Wielrennen

Na de tegenvallende resultaten in de wegwedstrijd voor heren en dames is het uitkijken naar de tijdrit op de weg. Tom Dumoulin gaat voor eremetaal, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen gaan voor eerherstel en dus voor goud.

Tot nu toe pakte Nederland slecht één medaille: de zilveren medaille van Annemiek van Vleuren in de wegwedstrijd bij de dames.

 

Voetbal

De Oranje Leeuwinnen spelen dinsdag hun laatste groepsduel. De uitslag hiervan zal bepalend zijn voor het vervolg in dit toernooi. Haalt Oranje de kwartfinales en tegen wie moet het team van Sarina Wiegman uitkomen? Ze hopen in elk geval topfavoriet Amerika te ontlopen.

Bij de bookmakers is de VS topfavoriet en scoor je maximaal x7,00 je inleg als je speelt op een olympische titel voor de Leeuwinnen.

 

Roeien

Ook bij het roeien zijn er diverse finaleplaatsen behaald. Vooral de Holland Acht en twee zonder stuurman maakte indruk. Zij behoren bij de gokwebsites dan ook tot de absolute topfavorieten voor een podiumplek in hun klasse.

Een olympische gouden roeimedaille voor de Holland Acht is bij de bookies maximaal x1,57 het ingelegde wedbedrag waard. En dat zegt genoeg over de winstkansen voor dit team.

 

Zeilen

Traditioneel is Nederland sterk in zeilen. Dit jaar is het vooral uitkijken naar Kiran Badloe, uitkomend in de RS:X klasse, het windsurfen. Ook Lilian de Geus (RS:X dames) is kanshebber op eremetaal. Tot slot is een grote kans op succes bij de Laserklasse waar Marit Bouwmeester haar olympische titel van 2016 verdedigt.

Een gouden weddenschap van sportpunters op Badloe levert in de pre-fase maximaal x4,75 je speelbedrag op.

 

Waar en wanneer?

Check via de top bookmakers wat de actuele odds en deals zijn bij de diverse olympische onderdelen. Gebruik je bookmaker bonus zoals welkomst- of stortingsbonus voor een gratis weddenschap op onze atleten van TeamNL die deze week in actie komen in Tokyo.

Ga naar ons bookmakers pagina en ga voor goud bij de online bookmakers >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top