Gokken op Olympische onderdelen: Welke Nederlanders gaan na het weekeinde voor goud?

Zaterdag behaalde Nederland dankzij RS:X windsurfer Kiran Badloe de vierde Nederlandse gouden medaille. Op maandag gaan tal van atleten proberen de medaille oogst nog verder aan te dikken. Weet jij de winnaar van de olympische wedstrijden die op maandag in actie komen goed te voorspellen. Check de odds en deal op Bookiez!

Online gokken op Olympische Spelen Handbal, Hockey, Baanwielrennen, Zeilen doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Olympische spelen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Zeilen

Na het succes van Badloe is het hopen op meer eremetaal in het zeiltoernooi. Bekkering/Duetz maken in de 49’er klasse kans op goud als maandag de medalrace wordt gevaren.

Ook Nicholas Heiner zal een poging doen een medaille mee naar huis te nemen. Hij staat net buiten het podium, maar een goede uitslag op de slotdag kan daar verandering in brengen.

 

Hockeytoernooi

De poulefase van het hockeytoernooi is voorbij. De Nederlandse vrouwen wisten zich te plaatsen bij de laatste acht. De vrouwen spelen maandag tegen om 11:30 uur (Nederlandse tijd) tegen Nieuw-Zeeland en dat moet normaal gesproken te doen zijn voor de dames, die op deze Olympische Spelen een zeer goede vorm tentoon heeft gespreid.

Odd Nederland – Nieuw-Zeeland

De Nederlandse vrouwen krijgen van de online goksites een quotering mee van x1,91. Nieuw-Zeeland staat bij de bookmakers op een pre-wedstrijd quotering van x9,00.

 

Atletiek

Topatlete Sifan Hassan komt maandag in actie in de finale van de 5000 meter voor vrouwen. Ze heeft daarin zeker kans om de olympische titel te pakken op dit uitputtende onderdeel op de atletiekbaan van het olympisch stadion. De 5000 meter is haar eerste van de twee kansen om te schitteren in op deze zomerspelen in Japan.

Sifan Hassan: “Ik ga voor twee keer goud”

“Ik wil twee keer goud winnen. Als het twee keer zilver wordt, is dat alleen goed als ik zelf geen fout heb gemaakt en op mijn best heb gelopen. Dan zijn anderen gewoon beter. Maandag zullen we dus al meer weten.”

Ook Femke Bol komt maandag weer in actie. Zij loopt de halve finale 400 meter horden nadat ze zich eerder met speels gemak had geplaatst voor deze halve eindstrijd.

Maandag wordt ook de eindstrijd in het verspringen voor mannen en vrouwen en de 100 meter horden voor vrouwen afgewerkt in Tokyo. Op dat laatste onderdeel doen Nadine Visser en Zoë Sedney een gooi naar eremetaal, mits zij zich hebben geplaatst voor die finale.

 

Handbal

De Oranje handbaldames moesten zaterdagmiddag nipt buigen voor topfavoriet Noorwegen en spelen maandag hun laatste pouleduel tegen Montenegro. De oranjedames zijn al zeker van een kwartfinale ticket. Een overwinning op de Montenegrijnen zal zorgen voor een goede uitgangspositie in de knock-outfase.

Odds Nederland – Montenegro

Een zege van Nederland in Tokyo levert je bij bookies maximaal x12,00 je inleg op. Winst van Montenegro staat bij de goksites op een maximale bookmakers bonus van x19,00 keer het ingezette wedbedrag. Gebruik je welkomstbonus voor een gratis weddenschap om te scoren met de Nederlandse handbaldames op jacht naar goud!

 

Baanwielrennen

Ook op de wielerbaan volop gekoerst voor medailles. Op maandag worden onder meer de kwalificaties voor de teamsprint en ploegenachtervolging, beide voor zowel de mannen als vrouwen op de baanfiets.

Harrie Lavreysen: “Ik ben in Tokyo om te winnen”

Op de teamspring start Nederland met een ijzersterk kwartet: Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland, Matthijs Buchli en Roy van den Berg. Kopman Lavreysen kijkt uit naar de teamsprint kwalificaties op maandag: “Ik krijg een kick van de Olympische Spelen. Als jochie en BMX’er had ik dat al. Ik heb er zo lang naar uitgekeken. Nu ik zes keer wereldkampioen ben geworden, is de olympische gedachte van alleen meedoen niet voldoende meer. We zijn hier in Tokyo om te winnen.”

 

Speel mee via Bookiez!

Check Bookiez.eu dagelijks en bekijk via de top bookmakers wat de actuele odds zijn bij de diverse olympische onderdelen. Gebruik je welkomst- of stortingsbonus voor een gratis weddenschap op onze atleten van TeamNL die komende dagen voor goud en finaleplaatsen zullen strijden.

Speel bewust, veilig en verantwoord door je bookmaker te kiezen via Bookiez. Wij promoten alleen online bookmakers met een licentie en volledige veilige betaalsystemen. Ga voor de gouden tip en speel mee op hockey, atletiek, baanwielrenen of één van de andere onderdelen door in te zetten via de top bookmakerskantoren van Bookiez!

Ga naar onze bookmakers pagina en ga ook voor goud >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top