Belgische voetbalcompetitie als eerste topcompetitie van Europa van start

Dit weekeinde rolt de bal in de Belgische Pro League alweer. Vrijdagavond bijten KRC Genk en Standaard Luik het spits af. Zondag komt regerende landskampioen Club Brugge in actie. Zij spelen thuis tegen KAS Eupen. Voorspel de uitslagen in de eerste speelronde van de Belgische competitie en win bij Bookiez!

Jupiler Pro League

De Belgische Pro League, gesponsord door Jupiler, wordt al sinds 1895 georganiseerd en is daarmee de oudste op het Europese vasteland.

De competitie bestaat uit zestien teams. De competitie start eind juli en eindigt in het midden van maart. Na die reguliere competitie worden er play-offs (PO1 en PO2) afgewerkt, waarbij de zes hoogst gerangschikte clubs het nogmaals twee keer tegen elkaar opnemen.

Bij de start van play-off 1 wordt het puntenaantal, dat de deelnemende ploegen in de reguliere competitie hebben behaald, gedeeld door twee en naar boven afgerond. Vorig seizoen begon Club Brugge met een reuzenvoorsprong aan PO1, maar verspeelde die voorsprong bijna door in de play-offs telkens punten te morsen. Uiteindelijk wist de club toch de Belgische landstitel te pakken.

Online gokken op Club Brugge KAS Eupen doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Club Brugge KAS Eupen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Philippe Clement (coach Club Brugge): “Openingsduel tegen KAS Eupen onbelangrijk”

“Wat het resultaat ook wordt tegen KAS Eupen, je moet het belang van deze wedstrijd minimaliseren. De competitie begint nog vroeger dan in andere jaren. We beginnen vier weken vroeger dan in andere landen en dat maakt onze voorbereiding zeer kort.”

| “Focus op herfstmaanden” |

“Een goede basis is cruciaal om een volledig seizoen op niveau te blijven presteren. De competitiestart heeft dan ook geen enkel belang in mijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. De voorbereiding gaat nu gewoon verder voor ons, wij focussen ons daarin vooral op de herfstmaanden.”

 

Odds

Bij de online bookmakers zijn ze er al wel helemaal klaar voor. Een winnende voorspelling op een thuiszege voor Club Brugge levert je bij de top bookmakers van Bookiez een maximale bookmaker bonus van x1,20 keer het ingezette wedbedrag op.

Speel je op een overwinning voor het Duitstalige KAS Eupen? Dan gok je op een zeer hoge winstbonus. Omdat de winstkansen laag liggen, pak je al snel x11,00 keer je inzet als je wint met een voorspelling een driepunter voor KAS Eupen.

Bij een gelijkspel tussen beide Belgische Pro League clubs scoor je ook nog altijd een fraai extra zakcentje voor de zomer van 2021. Een puntendeling staat in de 1×2 wedsysteem op maximaal x6,25 keer het wedbedrag dat je stort op deze weddenschap.

 

Speltypen

Om nog meer winst te halen uit je voorspelling kan je er ook voor kiezen om via een ander speltype mee te spelen. Kies bijvoorbeeld voor de match specials van Betiton.com. Je wint maximaal x4,50 keer je inzet als je speelt op een voorsprong voor Club Brugge na exact tien minuten. Klopt dit? Dan keert deze bookmaker direct uit!

Een voorsprong na exact twintig minuten zorgt in de match special sectie voor een uitbetaling van maximaal x2,70 keer het ingezette geldbedrag. Bij een voorsprong van Club Brugge na exact een half uur spelen verdubbel je nog altijd je inleg: x2,00!

 

Wanneer is Club Brugge – KAS Eupen?

De Belgische Pro League wedstrijd Club Brugge – KAS Eupen staat voor zondag 25 juli op het programma. Er wordt gespeeld op Jan Breydel, het thuishonk van Club Brugge. De wedstrijd begint om 16:00 uur en dat is tegelijkertijd ook het moment waarop pre-wedstrijd weddenschap niet meer worden aangenomen.

Je kan dan tot en met de laatste minuut van dit duel nog wel live wedden op deze wedstrijd. Bookiez biedt diverse livestreams aan voor het live volgen van de Belgische Pro League. Check de top bookmakers voor de beste live deals bij Club Brugge – KAS Eupen!

Speel bewust, veilig en verantwoord: online wedden op voetbal brengt risico’s met zich mee. Je kan je volledige inzet verliezen. Check daarom altijd eerst alle voorwaarden, lees onze voorbeschouwingen en check in ons kenniscentrum de extra achtergrondinformatie over het online wedden op voetbal.

Ga direct naar onze bookmakers pagina en scoor de beste Pro League odds >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top