Gokken op BetVictor German Masters Snooker 2022

In het Tempodrom te Berlijn wordt van 28 tot en met 30 januari de German Masters snooker 2022 gespeeld. Alle grote namen staan weer achter de tafel in een poging de winnende bal in de pocket te stoten. Sportgokkers kunnen ook scoren bij German Masters door de winnaar van dit toernooi goed te voorspellen. Check alle actuele odds en deals voor de BetVictor German Masters 2022!

Historie German Masters snooker

Het toernooi begon als de German Open en was een ranking toernooi van 1995 tot 1997. Het eerste evenement werd in december 1995 in Frankfurt gespeeld, ter vervanging van de European Open.

Het evenement werd in 1997 tijdelijk stopgezet, maar keerde in het seizoen 2010 – 2011 weer terug als een ranking toernooi. Sindsdien wordt het toernooi gehouden in het Tempodrom in Berlijn. Judd Trump won vorig jaar – in The Trump Show – voor het tweede jaar op rij de finale. In 2020 had hij Robertson verslagen in de eindstrijd (9-6) en in 2021 veegde hij Jack Lisowski met 9-2 van de Snookertafel in de Duitse speelzaal.

Online gokken op German Snooker Masters 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Duitse Masters Snooker 2022.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favorieten bij bookmakers

Volgens de bookmakers staat titelverdediger Judd Trump er het beste voor om de German Masters 2022 op zjin naam te schrijven. Trump viel met een halve finaleplaats een beetje tegen op de Snooker Masters en zint op revanche tijdens de BetVictor German Masters.

Ook Masters 2022 winnaar Neil Robertson staat hoog in de goksites pre-fase polls. Ook voormalig winnaar Mark Selby (2015), Mark Allen en oud-German Masters kampioen Kyren Wilson (2019) behoren volgens de goksites tot de kanshebbers op eindwinst in Berlijn. Gevallen Masters kampioen Bingtao Yan en Mark Williams (eindwinnaar in 2011 en 2018) voeren het rijtje outsiders aan.

 

Judd Trump: “Ik reis met veel vertrouwen af naar Berlijn”

“Op de Masters was Barry Hawkins gewoon te sterk voor mij. Ik miste niks, maar alles wat hij speelde, was raak. Ik ga op de German Masters op zoek naar revanche voor het missen van de Masters finale. Hij zou fantastisch zijn als ik daar drie overwinningen op rij kan scoren. Ik voel mij goed, dus reis met veel vertrouwen af naar Berlijn.”

Neil Robertson: “Bevestigen op de German Masters 2022”

“Ik ben een gerespecteerde speler binnen het snookerwereldje, maar als ik door de buitenwereld ook gezien wil worden als één van de toppers zal ik meer titels moeten winnen dan alleen de Masters. Mijn doel is om op de German Masters te bevestigen dat ik echt bij de top hoor en dat doe je door titels te winnen, dus dat is mijn doel komende week: winnen in Berlijn!”

 

Pre-wedstrijd quoteringen German Masters 2022

De pre-odds voor de German Masters 2022 staan scherp! Bij de online wedkantoren levert een winnende weddenschap op Trump in de pre-fase maximaal x3,50 keer je inzet op. De outrights odds voor eindwinst van Mark Selby lopen bij de top Bookiez op tot een maximum hoogte van x5,50 keer je inleg.

Winst van Neil Robertson, die naar bevestiging zoekt, zorgt in de pre-odds voor een beloning maximaal x6,00 het ingezette geldbedrag op. Kyren Wilson staat in de pre-odds op x9,50. De voormalig winnaar laat daarmee Mark Allen nipt achter zich. Hij krijgt een maximale pre-odd van x10,00 mee bij de beter snooker bookmakerskantoren.

 

Gokken op Snooker

Verantwoord, veilig en snel wedden op snooker doe je via de top bookmakers van Bookiez. Het online wedden op snooker is vooral in Engeland al net zo gebruikelijk als het voorspellen van een potje voetbal. Tik jij de bookmakers bal binnen? Dan heb jij straks misschien een lekker extra zakcentje in de pocket! Ben jij straks de winnaar van de German Masters snooker 2022?

 

Data German Masters 2022

De German Masters 2022 worden gehouden in de Tempodrom Berlijn. De wedstrijden in de Duitse hoofdstad beginnen op vrijdag 28 januari en de finale zal op zondag 30 januari betwist worden. De outrights odds vervallen zodra de finalisten de eerste bal hebben gespeeld op de finaletafel.

Scoren kan dan alleen via het live gokken op de German Masters snooker. Check hiervoor de bookmakerspagina van Bookiez.

Check de Bookiez bookmakers pagina en pot de beste odds bij de German snooker Masters >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top