Gokken op hervatting WK-kwalificatie voor Oranje

Nederland hervat komende week de kwalificatiereeks voor het komende WK, dat in 2022 in Qatar zal worden gehouden. Oranje zal dat met hernieuwde energie gaan doen na het afgelopen EK, dat teleurstellend verliep. Louis van Gaal, die voor een derde termijn als bondscoach van het Nederlands Elftal staat, is er klaar voor. Hoe zal Oranje het er komende wedstrijden vanaf brengen? Speel nu mee via Bookiez en scoor bij de duels tegen Noorwegen en Montenegro en maak gebruik v/d beste bookmaker bonussen!

 

Online gokken op Noorwegen Oranje & Oranje Montenegro 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Noorwegen Oranje.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

WK Qatar 2022

Frank de Boer stapte op als bondscoach na het teleurstellend verlopen EK en inmiddels heeft de KNVB Louis van Gaal voor de derde keer in zijn carriere benoemd tot bondscoach. Van Gaal heeft echter weinig voorbereidingstijd voor komende wedstrijden, dus het is nog maar de vraag in hoeverre hij zijn stempel kan drukken op de volgende drie wedstrijden. Wel heeft hij enkele nieuwe namen opgeroepen en zijn er enkele EK-gangers niet meer bij. Van Gaal heeft zijn selectie voor een groot deel laten afhangen van het feit of de opgeroepen spelers al veel minuten hebben gespeeld in dit nog jonge seizoen.

Oranje hervat de WK-kwalificatie woensdag 1 september met een uitwedstrijd in Oslo tegen Noorwegen. Daarna verkast de selectie weer naar Nederland, waar het achtereenvolgens speelt tegen Montenegro (op zaterdag 4 september in Eindhoven) en Turkije (op dinsdag 7 september in Amsterdam).

 

Favorieten

De favoriet voor komende wedstrijden is Oranje. Samen met Turkije is het Nederlands Elftal het enige land uit deze poule dat actief was op het afgelopen EK. Daarin ging Nederland in de achtste finales ten onder, terwijl Turkije zelfs puntloos naar huis ging. Nederland is het dus aan zijn stand verplicht om komende wedstrijden te winnen, al zal dat niet makkelijk gaan. De goksites geven hoge odds voor de duels van Oranje.

Louis van Gaal: “We gaan voor winst, we moeten wel”

De nieuwe bondscoach Louis van Gaal: “De voorbereiding is niet optimaal, maar daar kunnen we helaas niks aan doen. Het belangrijkste is om deze wedstrijden te winnen, en daarvoor zal ik niet zomaar alles om gaan gooien. Die tijd hebben we helemaal niet. Ik wil daarom dat mijn spelers fit zijn, daarop heb ik ze ook geselecteerd. Natuurlijk gaan we voor de winst, dat moet ook wel. Ik heb echter voldoende vertrouwen in mijn spelers.”

 

Odds Noorwegen Oranje

Gezien de quoteringen van de bookmakers hebben zij vertrouwen in een goede afloop voor Oranje in deze wedstrijden. Met een quotering van x 1,71 tegen Noorwegen lijkt Nederland die wedstrijd volgens de bookmakers te gaan winnen, omdat de pre-odds voor een zege van de Noren namelijk op x 4,45 staan. Die staan bij een gelijkspel op x 3,70.

 

Quoteringen Oranje Montenegro

Ook in de wedstrijd tegen Montenegro zal Oranje favoriet zijn bij de bookmakers. Montenegro staat erg laag op de FIFA-ranglijst, namelijk 67e, terwijl Nederland twaalfde staat. Datzelfde geldt voor Turkije: zij staan 39e. Toch wisten zij echter van Nederland te winnen in de eerste wedstrijd deze kwalificatie.

Wil je niet meespelen met de pre-odds, maar met een ander speltype? Dat kan natuurlijk ook via Bookies. De ‘correct score combinatie’ bijvoorbeeld. Zet in op een drietal uitslagen en vergroot daarmee je winstkansen! Kies de combinatie 0-1, 0-2 en 0-3 en zie je inleg x 2,95 keer uitbetaald worden.

 

Wanneer speelt Oranje?

De WK-kwalificatie voor Oranje wordt woensdag 1 september hervat met een uitwedstrijd tegen Noorwegen, die om 20.45 uur van start gaat. Daarna speelt Oranje twee thuiswedstrijden: Zaterdag 4 september speelt Oranje om 20.45 uur in het Philips Stadion tegen Montenegro. Gokken op voetbal doe je via Bookiez.net!

Op dinsdag 7 september zal er om 20.45 uur worden afgetrapt tegen Turkije in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Speel je mee met de pre-odds? Zorg er dan voor dat je dit voor aanvang van deze wedstrijden hebt gedaan of log in via Bookiez om te live wedden op Oranje!

Ga naar de bookmakers pagina en win met wedden op Noorwegen Oranje & Oranje Montenegro >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top