Gokken EURO2020 Nederland – Tsjechië: Strijd om een plek in de kwartfinales

Komende zondag vervolgt het Nederlands elftal zijn weg op het EK Voetbal 2020. Na de groepsfase, waarin Nederland driemaal wist te winnen, staat zondag een wedstrijd in de achtste finales op het programma. Tegenstander van Nederland is dan Tsjechië. Durf jij het aan om mee te spelen en in te zetten op deze wedstrijd? Ga dan naar Bookiez en laat zien over hoeveel voetbalkennis jij beschikt!

Introductie

Nederland staat in de achtste finales doordat het groep C als groepswinnaar wist af te sluiten. Nederland won alle drie haar wedstrijden in deze groep. Tegen Oekraïne werd er met 3-2 gewonnen, Oostenrijk werd met 2-0 verslagen en Noord-Macedonië werd met 3-0 opzij gezet. Overigens was Oranje al na de eerste twee wedstrijden zeker van de groepswinst, waarna het rekenen begon: wie moet van wie winnen in de andere poules om tegen Nederland uit te komen in de achtste finales?

Uiteindelijk is dat dus Tsjechië geworden, de nummer drie uit groep D. De Tsjechen begonnen het EK met een 2-0 zege op Schotland, waarna een gelijkspel tegen Kroatië volgde. De laatste wedstrijd werd met 1-0 verloren van Engeland, waardoor het als één van de beste vier nummers drie doorging naar de achtste finales.

De laatste keer dat Nederland en Tsjechië tegenover elkaar stonden was in de kwalificatie voor het EK 2016. De Tsjechen waren toen tweemaal te sterk voor Oranje met 2-1 en 3-2. Mede door die resultaten miste Nederland het EK 2016; de eerste keer sinds 1984. Nederland wist in de kwalificatie voor het WK 2006 wel tweemaal af te rekenen met Tsjechië.

Op het EK 2004 wist Tsjechië met 2-3 te winnen van Nederland, mede door de beroemde/beruchte wissel van Arjen Robben in die wedstrijd. Vier jaar eerder, op het EK van 2000, versloeg Nederland de Tsjechen juist met 1-0 in de groepsfase. Tussen die twee toernooien door wisten de Tsjechen te winnen en werd er eenmaal gelijkgespeeld in de kwalificatie voor het EK 2004.

Kortom: er ligt al een behoorlijke historie tussen beide landen. Tsjechië wist eenmaal de finale van het EK te bereiken: in 1996. Daarin werd verloren van Duitsland. In 2004 reikte het land tot de halve finale, waarin het door de latere winnaar Griekenland werd uitgeschakeld.

Online gokken op Nederland Tsjechie 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Nederland Tsjechie.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

De goksites zien Nederland als de favoriet in de wedstrijd tegen Tsjechië. Nederland won alle drie haar groepswedstrijden, terwijl Tsjechië nog niet echt wist te overtuigen. Het land is echter een taaie tegenstander, waardoor Nederland deze ontmoeting nog niet zomaar heeft gewonnen.

 

Frank de Boer: “Verheugen ons op wedstrijd Tsjechië”

Bondscoach Frank de Boer over komende ontmoeting: “Natuurlijk verheugen we ons op komende wedstrijd. Maar we zullen tegen Tsjechië wel vol aan de bak moeten. We zullen top moeten zijn om een goe resultaat tegen hen te halen. Maar daar heb ik ook vertrouwen in. Komende dagen zullen we onze tegenstander goed gaan analyseren.”

 

Odds/Quoteringen

De quotering voor een zege van Nederland ligt, doordat het als favoriet wordt gezien bij de bookmakers, een stuk lager dan die voor een zege van de Tsjechen. Een zege voor Nederland levert namelijk x1,68 keer je inzet op.

De pre-odds voor een overwinning van Tsjechië daarentegen staan op x5,10. Daarmee lijkt Nederland, in ieder geval bij de bookmakers, de grootste kans te maken om door te gaan naar de kwartfinales. Een gelijkspel na negentig minuten levert tenslotte x3,85 je inleg op.

Wil je liever inzetten op een ander speltype? Dat kan via Bookiez natuurlijk ook! Voorspel bijvoorbeeld een combinatie van de juiste score (‘correct score combinatie’), waarvoor de odds al een stuk hoger staan. Zo levert een 2-1, 3-1 of 4-1 zege voor Nederland al een quotering op van x4,60. Gebruik je voetbalkennis en zet in op het speltype van jouw keuze en doe dat risicoloos met de beste bookmaker bonussen!

 

Data

De wedstrijd in de achtste finale van het EK tussen Nederland en Tsjechië wordt zondag 27 juni gespeeld om 18.00 uur in de Puskas Arena in Boedapest. Wil je inzetten op de pre-odds? Doe dat dan voor aanvang van de wedstrijd.

Ga direct naar de bookmakers pagina van Bookiez en sla je slag met Oranje>>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top