Gokken Nederland – Oostenrijk: wie pakt de koppositie in Groep C?

Komende donderdag staat in groep C van het EK de tweede wedstrijd voor Nederland en Oostenrijk op het programma. Beide landen nemen het dan in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam tegen elkaar op. Weet Nederland opnieuw te winnen en de koppositie te pakken in deze groep? Of is het Oostenrijk dat weet te verrassen? Als jij het antwoord daarop weet, doe je er goed aan om mee te spelen via Bookiez en een mooie winst te pakken!

Voor beide landen ins de kop er op dit EK inmiddels af. Nederland wist haar eerste wedstrijd tegen Oekraïne te winnen met 3-2, hoewel die zege uiteindelijk moeizaam tot stand kwam. Toch had Nederland wel een veldoverwicht en creërde het genoeg kansen, wat hoop geeft voor het duel tegen Oostenrijk.

Ook Oostenrijk wist haar eerste wedstrijd dit EK te winnen. Oostenrijk won met 3-1 van Noord-Macedonië en daarmee pakte de equipe haar eerste zege ooit op een EK. In de vorige edities wist de ploeg namelijk geen enkele overwinning te pakken.

Online gokken op Nederland Oostenrijk 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Oranje Oostenrijk.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

De bookmakers zien Oranje opnieuw als favoriet in dit duel. Uiteraard is Oostenrijk niet kansloos, zoals Oekraïne dat ook niet was. Die ploeg wist in het vorige duel bijna een punt te pakken tegen de ploeg van Frank de Boer, maar vijf minuten voor tijd zorgde PSV’er Denzel Dumfries voor de winnende treffer.

Buiten de groepswinst is Nederland een outsider voor de titel. Dat is niet het geval bij Oostenrijk, want van dat land worden geen wonderen verwacht. Wel wil het land graag voor de eerste keer ooit de volgende ronde bereiken op een EK. Bij winst tegen Oranje kan dat doel donderdag zelfs al bereikt worden.

Nederland zal dus op zijn hoede moeten zijn voor Oostenrijk, hoewel het tegelijkertijd de favoriet is. Bondscoach Frank de Boer: “We hebben de drie punten binnen tegen Oekraïne, maar dat ging niet gemakkelijk. We waren grotendeels heer en meester, maar die twee tegengoals nekten ons bijna. Dat mag niet gebeuren, want het waren twee doelpunten die voorkomen hadden kunnen worden.”

Al met al kunnen we trots zijn, maar nu moet de blik op Oostenrijk. Die willen we uiteraard ook winnen en zijn we al zeker van de volgende ronde. Hopelijk kunnen we de weg die we zijn ingeslagen tegen het een goed vervolg geven donderdag.”

 

Pre-wedstrijd quoteringen

Nederland is ook dit tweede EK-duel de favoriet tegen Oostenrijk, nadat het ook al favoriet was in het vorige duel tegen Oekraïne. Bij de goksites staat de quotering voor een zege voor Oranje op x1,61; ongeveer dezelfde quotering als bij de eerste wedstrijd.

Tegenstander Oostenrijk moet het doen met een quotering van x5,30, dat is beduidend hoger dan die van Oranje. Een gelijkspel levert nog x4,10 keer je inzet op.

Wil je inzetten op andere odds? Dat kan uiteraard ook! Er zijn behalve de pre-odds talloze weddenschappen waarop je kan inzetten. Wat dacht je van het voorspellen van de juiste uitslag? Bij dat speltype zijn de odds vaak veel hoger, maar uiteraard is dit ook lastiger te voorspellen. Gelukkig kan je ook gebruik maken van de ‘correct score combinatie’, waarbij je drie uitslagen kan kiezen. Zo levert een 2-1, 3-1 of 4-1 zege voor Oranje al een quotering op van x4,35.

Denk je ook al te weten wie het eerste doelpunt van Oranje gaat maken deze wedstrijd? Ook daar staan dan mooie quoteringen tegenover. Scoort Memphis Depay als eerste Nederlander? Dan win je daarmee x3,30 keer je inzet. Is dat Wout Weghorst? Dan staat de quotering daarvoor op x4,60.

 

Data

Nederland – Oostenrijk wordt donderdag 17 juni gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het duel begint om 21.00 uur. Zorg er dus voor dat je hebt ingezet voor dat tijdstip als je mee wilt spelen met de pre-odds! Live wedden is ook mogelijk tijdens het duel daarnaast vind je de beste bookmaker bonussen via Bookiez.net.

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top