Gokken eerste EK-duel Oranje: Nederland – Oekraïne

Het duurde een aantal jaar, maar komende zondag is het Nederlands elftal eindelijk weer te bewonderen op het EK! In een groep met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië gaat Nederland proberen om de volgende ronde te bereiken van het EK 2020. In de eerste wedstrijd zondag is Oekraïne de tegenstander. Heb jij vertrouwen in Oranje of denk je dat Oekraïne voor een stunt gaat zorgen? Speel nu mee via Bookiez en test je voetbalkennis!

Introductie

Na het vorige EK, dat van 2016, te zijn misgelopen en het met een jaar uitstellen van het huidige EK, is het alweer negen jaar geleden dat Nederland te bewonderen was op een EK. Helaas was ook het EK van 2012 maar van korte duur: Nederland werd toen al in de groepsfase uitgeschakeld na nederlagen tegen Portugal, Duitsland en Denemarken. Nederland is dus gebrand om het EK goed te beginnen, maar uiteraard wil de ploeg van bondscoach Frank de Boer zover mogelijk komen op dit toernooi.

Nederland doet dit keer alweer voor de tiende keer mee op het EK. In 1988 wist Oranje, zoals algemeen bekend, de titel te winnen, terwijl het in 1976, 1992, 2000 en 2004 de halve finales wist te bereiken.

Oekraïne, de tegenstander van Oranje in de eerste groepswedstrijd, wist de EK-eindrondes tot dusver driemaal te halen: in 2012, 2016 en 2020. Het land speelde overigens pas in 1992 zijn eerste interland. In beide voorgaande edities wist het land niet verder te komen dan de groepsfase. Ook Oekraïne is dus gebrand op een goed resultaat dit EK.

Online gokken op Nederland Oekraine EK 2020 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Oranje Oekraine.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Of Oekraïne daarmee een start kan maken tegen Nederland, valt nog te bezien. Van het land mogen geen wonderen worden verwacht en dus is geen favoriet voor de titel. Toch zal het land niet onderschat moeten worden door Oranje.

Oranje is daarentegen wel favoriet voor deze eerste groepswedstrijd. Ondanks dat Nederland afwezig was op de twee voorgaande toernooien, heeft het zich de afgelopen twee jaren goed hersteld en is soms goed voor de dag gekomen. De topfavoriet voor de titel is het nog lang niet, maar een outsider is het inmiddels wel weer.

 

Frank de Boer: “Gebrand op goed resultaat”

Coach Frank de Boer: “We zijn allemaal gebrand om een goed resultaat neer te zetten in komende wedstrijd. Het is alweer even geleden hé. Ik ben tevreden over de voorbereiding, maar ik zie nog een paar kleine verbeterpunten. Ik ben ervan overtuigd dat dit goed komt voor zondag en zie die wedstrijd dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Andriy Shevchenko: “Goede lijn doortrekken naar wedstrijd Nederland”

Andriy Shevchenko, coach van Oekraïne: “We staan er goed voor, de voorbereiding is goed verlopen. Ik ben tevreden, maar er is geen euforie. Dat kan ook niet, dat weten mijn jongens ook. Hopelijk kunnen we onze goede lijn doortrekken deze wedstrijd en de volgende groepswedstrijden,” aldus de coach.

 

Odds/Quoteringen

De pre-odds zijn, weinig verrassend, in het voordeel van Nederland. Een zege voor Oranje levert namelijk x1,64 keer je inzet op. Dat is daarmee een lagere quotering dan die bij een overwinning voor Oekraïne, waarbij de odds op x6,00 staan.

Een gelijkspel lijkt nog iets meer voor de hand te liggen dan een zege voor Oekraïne: die pre-odds staan namelijk op x3,65.

Uiteraard zijn er nog tal van andere speltypen om mee te spelen. De ‘correct score combinatie’ bijvoorbeeld. Zet in op een drietal uitslagen en maak daarmee kans op mooie winstmarges! Zo levert een score van 2-1, 3-1 of 4-1 een quotering op van x5,05 je inzet. Speel nu mee via Bookiez en maak gebruik van deze mooie quoteringen via de beste goksites!

 

Datum

De EK-wedstrijd tussen Nederland en Oekraïne in Groep C wordt zondag 13 juni gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het aanvangstijdstip is 21.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds? Zorg er dan voor dat je dat hebt gedaan voor de aftrap. Je vind natuurlijk ook de beste bookmaker bonussen om risicoloos in te zetten op het EK 2020.

Ga direct naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top