Beste odds en deals voor WK kwalificatieduel Montenegro – Nederland

Review website Bookiez heeft de beste online odds voor het WK kwalificatieduel Montenegro – Nederland voor je opgezocht! Scoor bij onze top bookmakers met een correcte weddenschap op deze wedstrijd uit Groep G. Ben jij straks de winnaar van deze interland tussen Montenegro en het Nederlands elftal?

Historie – Oranje – MONNED

Nederland speelde op 4 september 2021 voor het eerst in de (recente) voetbalgeschiedenis tegen Montenegro. Het duel in het Philips Stadion te Eindhoven eindigde in een 4-0 overwinning voor de mannen van bondscoach Louis van Gaal.

De wedstrijd van zaterdag 13 november aanstaande wordt de tweede confrontatie in de korte tijd. Veel Oranjefans kijken al over de wedstrijd heen naar de clash tegen Noorwegen, dinsdag 16 november. Maar die wedstrijd is alleen cruciaal wanneer Oranje eerst van Montenegro weet te winnen.

Online gokken op Montenegro Oranje 2021 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Montenegro Nederlands Elftal.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Huidige vorm Montenegro

Afgaande op de uitslag van twee maanden geleden is ons land torenhoog favoriet, ook al speelt Montenegro dit keer thuis. De Montenegrijnen wisten eerder in deze WK kwalificatiecyclus ook al te verrassen door met 2-2 gelijk te spelen tegen Turkije.

Na deze puntendeling werd er tegen Nederland gespeeld (4-0 verlies) en pakte Montenegro in eigen land een puntje tegen Letland: 0-0. In de laatste twee duels was er winst tegen Gibraltar: 0-3 en verlies bij Noorwegen: 2-0.

 

Huidige vorm Nederland

Nederland is sinds de komst van Louis van Gaal als bondscoach nog ongeslagen. Na de 0-0 tegen Noorwegen won Oranje vier keer op rij: 4-0 van Montenegro, 6-1 van Turkije, 0-1 van Letland en 6-0 van Gibraltar.

Louis van Gaal: “Montenegro wordt echt een lastige uitwedstrijd”

“Montenegro heeft veel creatieve spelers. Dat slimme en dat lepe zit in de voetbalcultuur van het oude Joegoslavië. Dit wordt echt een lastige uitwedstrijd, want Montenegro weet heel goed hoe ze een voetballend elftal als Nederland moeten ontregelen. Noorwegen deed dat bij ons ook al, Montenegro zal voor eenzelfde soort strategie kiezen. Het is aan ons om daar doorheen te voetballen”, aldus Van Gaal in zijn voorbeschouwing op dit een na laatste groepsduels in de WK 2022 kwalificatiereeks.

Bondscoach Montenegro: “We geloven in een resultaat tegen Nederland”

De Montenegrijnse bondscoach Miodrag Radulovic wil de punten niet zomaar meegeven aan Oranje: “Nederland heeft technische spelers die ook nog eens tactisch goed onderlegd zijn dankzij bondscoach Louis van Gaal. Nederland heeft gewoon de beste ploeg uit onze poule, maar we gaan niet alleen maar verdedigen. We weten dat we alleen een resultaat kunnen halen tegen Nederland als we een of meer doelpunten maken. Ik geloof in deze jongens, al blijft Nederland natuurlijk wel favoriet.”

 

Pre-wedstrijd odds

De pre-wedstrijd odds bij de online goksites staan allen op winst voor Nederland. De maximale winstbonus bedraagt x1,27 keer je inzet.

Bij een keuze voor een gelijkspel trek je echt je gokhandschoenen aan! Eindigt het zaterdag daadwerkelijk onbeslist dan wordt je lef rijkelijk beloond met een maximale bookmakers bonus van x5,15 keer je inzet. Dat betekent dat elke € 10,00 euro ineens € 51,50 euro waard wordt.

Een echte stunt zou winst van Montenegro zijn. Durf jij hierop geld te zetten en krijg je gelijk? Dan ben jij waarschijnlijk één van de weinige die bij een correcte voorspelling op deze uitslag flink mag gaan cashen. De maximale pre-odds kunnen namelijk oplopen tot boven de x10,00 keer het gekozen wedbedrag!

De hoogste pre-wedstrijd quotering in het 1×2 wedsysteem is op dit moment x10,25 en kan onder meer worden gescoord bij Bet365 Sportweddenschappen.

 

WK kwalificatiewedstrijd Montenegro – Nederland

De WK kwalificatiewedstrijd Montenegro – Nederland wordt op zaterdag 13 november 2021 gespeeld in het Podgorica City Stadion en de gelijknamige stad. Het duel begint om 20:45 uur. Zet dus tijdig in om de pre-odds te scoren of ga naar Bookiez.net/bookmakers om tijdens de wedstrijd de beste live odds en deals te checken! Wellicht scoor jij wel de winnende bij Montenegro – Nederland.

Bookiez helpt je bij het online gokken op voetbal met voorbeschouwingen, reviews van bookmakers en kennisartikelen. Zo kan je veilig, betrouwbaar en snel meespelen bij de top bookmakers! Bereid je zo goed mogelijk voor en gebruik je voetbalkennis om te scoren bij Montenegro – Nederland!

Ga naar de bookmakers pagina en kies één van de top deals bij het Nederlands elftal >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top