Wedden op Manchester United – Newcastle United: rentree Ronaldo in Premier League

Komende zaterdag staat in de Premier League de wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United op het programma. Normaal gesproken zou deze wedstrijd misschien niet heel veel extra aandacht behoeven, maar voor deze editie is alles anders. Het zou namelijk zo maar eens de rentree van Cristiano Ronaldo kunnen betekenen bij Manchester United. Wil jij deze wedstrijd van dichtbij meemaken? Speel dan mee via de beste online goksites van Bookiez en hou er een leuk geldbedrag aan over!

Manchester United – Newcastle Utnied

Manchester United zorgde de afgelopen transferzomer voor een grote stunt door Cristiano Ronaldo terug te halen naar Manchester. Even was er sprake van het feit dat Ronaldo zou tekenen bij stadsgenoot en rivaal Manchester City, maar uiteindelijk koos Ronaldo voor zijn oude liefde United. Bij die ploeg stond hij tussen 2003 en 2009 ook al onder contract. Hier groeide de Portugese voetballer bovendien uit tot wereldster.

Dit seizoen kwam Ronaldo echter nog niet in actie, mede door zijn transfer, die pas laat in het seizoen tot stand kwam. Inmiddels lijkt de Portugees weer fit en kan hij komend weekend eventueel zijn rentree maken op Old Trafford tegen Newcastle United.

Het seizoen in de Premier League is inmiddels drie speelrondes oud. Manchester United won daarin twee keer (van Leeds United en Wolverhampton) en speelde eenmaal gelijk (tegen Southampton). Newcastle United kende daarentegen een matige start van het seizoen met nederlagen tegen Aston Villa en West Ham United en een gelijkspel tegen Southampton.

Online gokken op Manchester United Newcastle United 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Manchester United Newcastle United.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Favorieten

Manchester United mag dit seizoen weer tot de titelfavorieten gerekend worden na een aantal jaren waarin het eigenlijk nauwelijks mee wist te dingen naar de titel. Dat was voor het aantrekken van Ronaldo al zo, maar met het aantrekken van Ronaldo is de druk alleen nog maar toegenomen. Kunnen ‘The Reds’ dit seizoen weer voor de eerste keer sinds 2013 weer kampioen van Engeland worden?

Van tegenstander Newcastle United mogen dit seizoen geen wonderen worden verwacht. De ploeg zal zich richten op een plek in de middenmoot, want afgelopen seizoenen was de club veelal onder in de Premier League te vinden. Een plek in de middenmoot is dus een mooiee doelstelling en dus zijn alle punten die het pakt tegen de titelfavorieten mooi meegenomen. De bookmakers zien daarom ook maar één favoriet in het komende duel en dat is Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer: “Weet niet of ik Ronaldo ga opstellen”

Coach van Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer: “Of Ronaldo gaat spelen zaterdag weet ik nog niet. Ik heb meerdere aanvallers tot mijn beschikking, waarvan Ronaldo er eentje is. Hij heeft echter nog geen wedstrijdritme opgedaan dit seizoen en daar hou ik ook rekening mee. Hij heeft pas weinig getraind met zijn nieuwe teamgenoten, dat speelt ook mee. Dus ik wacht nog even met een beslissing maken.”

 

Odds

Aan de quoteringen bij deze wedstrijd is te zien dat de bookmakers Manchester United als de grote favoriet zien. De pre-odds voor een zege van ‘The Reds’ staan namelijk op x1,20. Zelfs voor Premier League-begrippen is dat enorm laag. Bovendien is dus nog niet eens zeker of Ronaldo zal meespelen bij de titelfavoriet uit Manchester.

Tervergelijking: de pre-odds van een overwinning voor Newcastle United staan op maar liefst x11,25, terwijl de ploeg best wel eens voor een verrassing kan gaan zorgen. De quotering voor een gelijkspel staat tenslotte op x6,35.

Ben je op zoek naar een alternatief speltype bij deze wedstrijd? Dat kan natuurlijk ook! Ben je ervan overtuigd dat Ronaldo zijn rentree maakt en bovendien als eerste scoort in deze wedstrijd? Dan levert je dat x2,85 op. Denk je dat de Portugees sowieso zal scoren deze wedstrijd? Daarvoor staat een quotering van x1,40.

 

Datum

Manchester United – Newcastle United wordt zaterdag 11 september gespeeld op Old Trafford in Manchester. De aftrap van deze wedstrijd in de Premier League is om 16.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds? Zorg er dan voor dat je dat gedaan hebt voor dit tijdstip.De beste bookmaker bonussen vind je via Bookiez.net

Ga naar de bookmakers pagina en scoor je Premier League deal >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top