Wedden ontknoping Ligue 1: Wie wordt kampioen?

Komend weekend staat de laatste speelronde in Frankrijk op het programma. De Franse Ligue 1 krijgt een mooie ontknoping, want pas in deze laatste speelronde wordt bekend wie er kampioen gaat worden in Frankrijk: Wordt het OSC Lille of toch weer Paris Saint-Germain? Speel nu mee via Bookiez en zet in op deze spannende ontknoping in Frankrijk!

Introductie

De strijd om het Franse kampioenschap leek enkele weken geleden nog tussen vier clubs te gaan: Lille, Paris Saint-Germain, AS Monaco en Olympique Lyon. Die laatste viel eigenlijk als eerste af, waarna niet veel later ook Monaco afhaakte in de strijd.

Lille wist zijn voorsprong op PSG te behouden, maar maakte het in de voorlaatste ronde toch weer extra spannend. De ploeg uit Noord-Frankrijk speelde afgelopen weekend met 0-0 gelijk tegen Saint-Etienne en daardoor werd het gat met PSG verkleind tot slechts één punt. Alles komt nu dus aan op de laatste speelronde.

Lille geldt traditioneel gezien niet als één van de topclubs in Frankrijk. De club, met Sven Botman in de gelederen, werd in totaal drie keer kampioen. De laatste keer dat Lille kampioen werd, was in 2011. De afgelopen tien jaar was het vooral Paris Saint-Germain, dat in 2011 werd overgenomen door een club investeerders en sindsdien bulkt van het geld. Daardoor werd de Parijse club kampioen tussen 2013 en 2020 maar liefst acht keer kampioen, terwijl de club daarvoor slechts tweemaal kampioen wist te worden. Bij PSG staat ook Mitchel Bakker onder contract.

Gokken op Ligue 1 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Lille Angers & PSG Stade Brest.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Toch is het Lille dat vooralsnog de meeste kans maakt om kampioen te worden. Zij zijn daarom ook favoriet bij de goksites. De club verdedigt wel een voorsprong van slechts één punt op PSG en dus heeft de Noord-Franse ploeg alles in eigen hand. Zij moeten zondag dan echter wel winnen van tegenstander Angers, dat twaalfde staat in de competitie.

Een gelijkspel of een verliespartij volstaat voor Lille alleen als concurrent PSG zondag ook verliest. De club uit de hoofdstad speelt een uitwedstrijd bij Stade Brest, de nummer zestien van de ranglijst.

 

Lille coach: “Zondag is voor ons een finale”

Lille-coach Christophe Galtier over zondag: “De wedstrijd van zondag is voor ons een finale. Afgelopen wedstrijd herkende ik mijn ploeg niet, maar voor zondag kan ik je verzekeren dat we 100% voorbereid aan de start zullen verschijnen.

PSG-coach: “Nog steeds kans op titel”

PSG-coach Mauricio Pochettino gelooft nog in de kansen voor zijn ploeg: “Dat geloof is ook het belangrijkste. We hebben nog steeds een kans om de titel te pakken. We moeten zelf dus eerst winnen en dan kijken we pas naar het resultaat van Lille.”

 

Odds – Quoteringen

Het zal geen verrassing zijn dat de bookmakers geloven in een zege voor zowel Lille als PSG dit weekend. Dat zou dus betekenen dat Lille het Franse kampioenschap weet te winnen.

De quotering voor een zege van Lille tegen Angers staat op x1,37 genoteerd; dat is behoorlijk laag. Een zege voor Angers staat daardoor een stuk hoger, namelijk op x7,70. Daarmee geven de bookmakers Angers, dat nergens meer voor speelt, weinig kans op een zege. Een gelijkspel, dat bij een verlies van PSG ook de titel oplevert voor Lille, staat genoteerd op x4,55.

Ook de quotering van de bookmakers bij een zege van PSG is erg laag. Deze staat namelijk op x1,25. Ook hier is het vertrouwen in een overwinning dus groot bij de bookmakers. De pre-odds voor een overwinning voor Stade Brest staan op x8,90, terwijl een gelijkspel x6,00 je inzet oplevert.

Behalve deze pre-odds zijn er nog tal van andere speltypen om op in te zetten. Uiteraard kan je ook de winnaar van Ligue 1 voorspellen. Zet je in op OSC Lille? Dan kan je x1,33 je inzet terug verwachten mocht de club kampioen worden in Frankrijk. Geloof je toch in een eindzege voor PSG? Dan levert je dat x3,25 je inzet op. Speel nu mee via Bookiez en maak gebruik van de beste bookmaker bonussen!

 

Datum slotronde Ligue 1

De laatste speelronde in de Franse Ligue 1 wordt zondag 23 mei gespeeld. Op deze dag worden alle wedstrijden om 21.00 uur ’s avonds gespeeld. OSC Lille speelt dan een uitwedstrijd tegen Angers, terwijl Paris Saint-Germain een uitwedstrijd speelt tegen Stade Brest. Zet tijdig in om mee te spelen of log in voor het online gokken op de slotronde!

Ga direct naar ons bookmakers pagina en scoor je deal >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top