Wedden op halve finale EURO2020: wie halen de finale?

Dinsdag 6 juli en woensdag 7 juli worden halve finales van het Europees kampioenschap voetbal gehouden. Dinsdag trappen Spanje en Italië af, terwijl het woensdag ruim baan is voor Denemarken – Engeland. Voorspel de uitslagen van de halve finales en scoor fraaie bookmaker bonussen bij Bookiez!

Online gokken op Engeland Oekraine en Tsjechie Denemarken 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op EURO 2020.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Spanje – Italië

Het mooiste affiche in deze halve eindstrijd is ongetwijfeld Spanje – Italië. Dit is een duel tussen twee toplanden uit het voetbalwereld. Beide elftallen werden vooraf aangestipt als favoriet voor eindwinst.

Luis Enrique: “Nog vier kanshebbers en Spanje is er bij”

De Spaanse coach Luis Enrique omschreef het na de penaltyzege op Zwitserland als volgt: “Vooraf behoorde Spanje volgens de bookmakers tot de acht favoriete landen. Nu zijn er nog vier kanshebbers en Spanje is er nog altijd bij.”

Roberto Mancini: “We zijn vol vertrouwen”

Voor de Italiaanse bondscoach Robert Mancini is het ook klip en klaar: “Na onze overwinning op België weten we dat we voor niemand bang hoeven te zijn. We zijn vol zelfvertrouwen en gaan voor winst in de finale”

Odds Spanje – Italië

De online bookmakers hebben pre-wedstrijd quotering voor Italiaanse winst op maximaal x2,55 keer je inzet staan. Daarmee is de Italiaanse formatie favoriet voor het binnenhalen van het finale ticket.

Speel bij wedkantoren op Spanje om maximaal x2,95 keer je inleg te scoren bij een finaleplaats van de Spanjaarden.

Gaan we opnieuw verlengen bij een duel waarin Spanje actief is? Dan scoren voetbalpunters die hierop gokken de hoogste pre-match odds! Je wint bij een verlenging maximaal x3,15 het ingelegde speelbedrag bij de beste bookies!

 

Denemarken – Engeland

Gareth Southgate: “We willen Europees kampioen worden”

De Engelse formatie wist zaterdag in de kwartfinale op indrukwekkend wijze de halve eindstrijd te bereiken. Mede dankzij twee goals van Harry Kane werd Oekraïne met grote cijfers verslagen: 0-4. Bondscoach Gareth Southgate bleef in zijn commentaren richting de internationale pers in eerste instantie opvallend nuchter: “We hebben nog niks gewonnen. We willen nog twee stappen verder en dat betekent Europees kampioen worden.”

Kasper Hjulmand: “Eriksen ook gedachten tegen de Engelsen”

Zijn Deense collega Kasper Hjulmand blikte na de zege op Tsjechië vooraf terug op het enerverende begin van dit toernooi waarbij Christian Eriksen plotseling ter aarde stortte en iedereen vreesde voor zijn leven. “Eriksen heeft ons naar Wembley gebracht. We doen het voor hem en zullen ook met hem in gedachten de wedstrijd tegen Engeland aanvangen.”

 

Odds Denemarken – Engeland

De odds bij de goksites helpen je naar hoge hoogten als je de winnende voorspelling weet te plaatsen! Bij winst van Engeland wordt er bij de top bookmakers x1,72 keer het ingelegde wedbedrag uitbetaald. Daarmee is het thuisspelende elftal torenhoog favoriet bij de gokwebsites!

Wordt het een gelijkspel? Dan stijgt de winstbonus al naar een maximale uitbetaling van x3,00 het ingezette bedrag.

We hebben de hoogste pre-wedstrijd quoteringen gevonden bij winst van de Denen. Weet het Scandinavische team nogmaals te verrassen en een finaleplaats te behalen? Winst op Engeland is in de pre-wedstrijd fase maximaal van x5,00 keer je inzet waard!

 

Live wedden op halve finales EURO2020

Log in op Bookiez tijdens Spanje – Italië en Denemarken – Engeland om live te gokken. Gebruik je voetbalkennis om de beste deal te sluiten. Gebruik je welkomst- of stortingsbonus voor een Free Bet op de halve eindstrijd van het Europees kampioenschap voetbal 2021.

Live gokken kan ook via je smartphone: snel en veilig op elk moment en vanaf elke plek. Meespelen vanaf je vakantielocatie of liggend op het strand? Alles kan via Bookiez! Check de actuele deals via onze bookmaker bonus pagina.

 

Speel bewust en verantwoord

Zorg dat je vooraf goed geïnformeerd bent over de risico’s en de mogelijkheden om die risico’s zo laag mogelijk te houden. Bezoek ons kenniscentrum of chat op ons forum met mede voetbalpunters voor wedtips, vragen en discussies over de halve finales op EURO2020!

Ga naar de bookmakers pagina en scoor >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top