Gokken op halve finales Champions League Goksites geven hoge odds

Deze week is het zover: dan krijgen we te weten wie dit seizoen de finalisten zijn van de Champions League 2020-2021. Dinsdag staan Manchester City en Paris Saint-Germain tegenover elkaar, een dag later Chelsea en Real Madrid.

Introductie

In beide duels in de halve finale staat nog lang niet vast wie er naar de finale gaat. De wedstrijd tussen Chelsea en Real Madrid eindigde vorige week in Spanje namelijk in een 1-1 gelijkspel, terwijl Manchester City hun uitwedstrijd slechts met 2-1 won van Paris Saint-Germain.

Op het programma staan dus twee bijzonder spannende wedstrijden, maar dat is voor de voetballiefhebber natuurlijk geen reden tot klagen, integendeel.

Voor Manchester City is een plek in de final vooralsnog het meest dichtbij. De uitwedstrijd in Parijs werd met 2-1 gewonnen en dus heeft de Engelse club aan een gelijkspel genoeg om de finale te bereiken. Toch moet City oppassen, want Paris Saint-Germain blijft natuurlijk een gevaarlijke ploeg, die bovendien aan één doelpunt al genoeg kan hebben om ook de finale te bereiken.

De andere Engelse deelnemer, Chelsea, doorstond de uitwedstrijd bij Real Madrid ook met verve. Ondanks een veldoverwicht kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar ook dat is een relatief goede uitgangspositie voor komende wedstrijd. In de wetenschap dat Real Madrid minimaal één keer zal moeten scoren, kan het misschien loeren op de counter, want Madrid zal, gezien het resultaat, niet op de verdediging kunnen gaan leunen.

Gokken op Chelsea Real Madrid Manchester City PSG 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de halve finales Champions League.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Wie zijn de favorieten voor deze wedstrijden? De online goksites hebben alvast vertrouwen in een overwinning voor Manchester City. De ploeg staat met overmacht bovenaan in de Engelse Premier League, waar het kampioenschap komend weekend kan binnen worden gehaald. De ploeg van coach Josep Guardiola smacht naar Europees succes, maar datzelfde geldt ook voor Paris Saint-Germain, dat nog lang niet verslagen is. Toch geldt City als favoriet.

 

Josep Guardiola: “Tegen PSG ons werk goed doen”

City-coach Guardiola: “We beleven een heel speciaal seizoen, met bijna een derde kampioenschap in vier jaar. Maar tegen PSG zullen we ons werk goed moeten doen en top moeten presteren. Alleen dan kunnen we winnen. We moeten wat agressiever zijn dan vorige week, voor de rest ben ik zeer te spreken over de mentaliteit van mijn ploeg.”

Ook de andere Engelse ploeg in de halve finale, Chelsea, wordt in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid gezien als favoriet. Het was vorige week veelzeggend dat Real Madrid-coach Zinedine Zidane tevreden was met een gelijkspel tegen de Engelsen.

Thomas Tuchel: “We zullen scherp moeten zijn”

Chelsea-coach Thomas Tuchel: “Ik ben tevreden met het spel van vorige week, maar ik vind wel dat we vaker hadden moeten scoren. We hadden minimaal nog één keer moeten scoren, maar het is wat het is. Ook hun tegengoal kwam een beetje uit het niets. Maar dat zegt iets over de individuele kwaliteit van hun ploeg. We zullen enorm scherp moeten zijn.”

 

Odds/Quoteringen

Zoals al vermeld, zijn de beide Engelse ploegen favoriet in hun halve finalewedstrijden. Dat is vooral te zien bij Manchester City. De pre-odds bij een zege voor City staat namelijk genoteerd op x1,70, wat een mooie quotering is voor een favoriet.

De odds voor een zege van Paris Saint-Germain staan op x4,45, en dat is dus een stuk hoger. Opvallend, gezien het feit dat de ploeg nog alle kansen heeft. Een gelijkspel lijkt zelfs nog iets meer voor de hand liggend met x4,25.

Ook Chelsea is dus favoriet, maar bij die wedstrijd liggen de odds iets dichter bij elkaar. Bij een zege voor Chelsea krijg je x2,14 keer je inzet uitbetaald, terwijl een zege van Real Madrid staat genoteerd op een quotering van x3,38. Een gelijkspel levert daar x3,20 je inzet op.

Behalve de pre-odds zijn er diverse speltypen waar je op kan inzetten tijdens de wedstrijden. Denk aan het inzetten op een doelpunt van Hakim Ziyech bij Chelsea. Scoort hij van buiten de zestien meter? Dan levert je dat x10,00 je inleg op.

Kijk voor meer interessante speltypes op onze site tijdens de wedstrijd om mee te spelen met deze speltypen! Maar op wie je ook inzet bij deze wedstrijden: mooie quoteringen zijn gegarandeerd! Online wedden op de bovenstaande wedstrijden doe je risicovrij door gebruikte maken van onze bookmaker bonussen.

 

Data

De halve finales worden deze week op dinsdag en woensdag gespeeld. Dinsdag staan Manchester City en Paris Saint-Germain tegenover elkaar, terwijl Chelsea – Real Madrid woensdag wordt gespeeld. Beide wedstrijden beginnen om 21.00 uur. Zorg er dus voor dat je inzet op de pre-odds voor de aftrap van deze wedstrijden geregeld is! De beste bookmakers vind je via Bookiez.net

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top