Gokken EK 2021 topper in Groep F: Frankrijk –Duitsland

Natuurlijk zullen voetbalfans alle wedstrijden op het EK proberen te gaan volgen. Maar de groep waar toch heel veel ogen op zijn gericht, is Groep F. In deze groep zitten namelijk Frankrijk, Duitsland en Portugal bij elkaar. Het trio wordt aangevuld met Hongarije. Dus we zijn en paar topaffiches verzekerd! Het eerste topduel staat dinsdag 15 juni op het programma, wanneer Frankrijk en Duitsland tegenover elkaar staan. Weet jij wie er gaat winnen? Speel dan mee en zet in via Bookiez!

Introductie

Bij de wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland staan er in deze groepswedstrijd direct twee titelkandidaten tegenover elkaar. Bovendien zijn beide landen ook nog eens topfavoriet. Er staat dus direct veel op het spel bij deze wedstrijd, waarbij de winnaar alvast hele goede zaken doet in de poule.

Frankrijk haalde het EK door in de kwalificatie af te rekenen met Albanië, Moldavië, Turkije (dat ook op het EK aanwezig is), IJsland en Andorra. Duitsland versloeg in de kwalificatie Noord-Ierland, Wit-Rusland, Estland en Nederland, waarbij Oranje als tweede eindigde in deze poule en ook naar het EK mocht.

Met name Frankrijk heeft sindsdien zijn wedstrijden gewonnen. Na een verloren duel tegen Turkije in juni 2019 verloor de ploeg alleen een oefenwedstrijd van Finland; de rest van de wedstrijden daarna werden vooral gewonnen. Duitsland was iets wispelturiger, en verloor onlangs verrassend van Noord-Macedonië in de WK-kwalificatie. Ook werd er met maar liefst 6-0 verloren van Spanje in de Nations League. Het land moet dus zorgen voor iets meer stabiliteit, want kwaliteit is er namelijk genoeg.

Online gokken op Frankrijk Duitsland EK 2020 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Frankrijk Duitsland.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

In de komende wedstrijd moeten beide ploegen allebei direct scherp zijn, want poule F is een bijzonder zware poule, waarin een favoriet direct uitgeschakeld kan worden. In dit eerste topduel is Frankrijk bij veel mensen favoriet, maar de goksites zijn iets voorzichtiger.

 

Joachim Löw “Beginnen EK met zware wedstrijd tegen Frankrijk”

Bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, over de kraker tegen Frankrijk: “We beginnen dit EK inderdaad met een zware wedstrijd. Ik ben tevreden geweest over onze voorbereiding, al zag ik her en der een schoonheidsfoutje. Maar die foutjes worden tegen Frankrijk wel direct afgestraft, dus daar moeten we scherp op zijn. We kunnen het tegen hen niet veroorloven om even niet waakzaam te zijn. We moeten negentig minuten lang geconcentreerd zijn.”

Didier Deschamps: “Tegen Duitsland hebben we iedereen nodig”

Frankrijk-coach Didier Dechamps begint het EK met een fijn nieuwtje: Karim Benzema kan tegen Duitsland gewoon meedoen. Dechamps: “Dat is fijn nieuws ja, want tegen Duitsland hebben we iedereen nodig. We starten met een lastige wedstrijd, maar door de voorbereiding kijken we daar met een goed gevoel naar uit. We zullen Duitsland echter niet onderschatten, dat zou stom zijn,” aldus de Fransman.

 

Odds/Quoteringen

Frankrijk is ook bij de bookmakers favoriet, maar het scheelt eigenlijk nauwelijks iets als we kijken naar de pre-odds van Duitsland.

De quotering voor een zege van de Fransen staat namelijk op x2,65. Dat is slechts iets lager dan de pre-odds bij Duitsland, die op x2,80 staan. Ook de quotering voor een gelijkspel komt met x3,15 in de buurt.

Ben je op zoek naar andere speltypen om zo je winstkansen te vergroten? Ook dat kan uiteraard via Bookiez! Ben je er zeker van dat Kylian Mbappé de eerste doelpuntenmaker wordt voor Frankrijk? Dan levert je dat x3,80 op. Scoort Serge Gnabry als eerste voor Duitsland? Dan krijg je x3,50 keer je inzet terug. Alle verschillende speltypen en bookmaker bonussen zijn uiteraard terug te vinden via Bookiez!

 

Datum

De wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland in Groep F van het EK 2020 wordt op dinsdag 15 juni gespeeld. De aftrap in de Allianz Arena in München is om 21.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds? Zorg dat je dit dan hebt gedaan voordat er wordt afgetrapt bij dit duel!

Ga direct naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top