Wedden op Feyenoord en Vitesse in Europa Conference League

Komende donderdag strijden twee Eredivisieploegen voor een plekje in de volgende voorronde van de UEFA Europa Conference League. Feyenoord uit Rotterdam en Vitesse uit Arnhem komen die avond in actie. Bij de online bookmakers zijn beide ploegen favoriet om hun wedstrijd winnend af te sluiten. Speel jij mee via Bookiez?

Online gokken op Conference League doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Conference League.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Europa Conference League

De UEFA Europa Conference League (UECL) is een nieuwe Europese voetbalbekercompetitie die vanaf dit seizoen gespeeld gaat worden. Het idee hiervoor stamt al uit 2015, maar wordt dus pas dit jaar werkelijkheid.

Het Europese bekertoernooi zal jaarlijks door de UEFA worden georganiseerd. Na de UEFA Champions League en de UEFA Europa League moet dit de derde clubcompetitie van Europa gaan worden.

 

Wie is er favoriet?

Om de favorietenrol te bepalen beginnen we met de statistieken van Vitesse. De wedstrijd van vorige week was het eerste treffen tussen beide voetbalclubs. Vitesse leek te gaan winnen, maar moest achteraf zelfs blij zijn met een gelijkspel: 2-2.

De Ierse competitie is inmiddels al 22 speelronden onderweg. Dundalk staat daar op plek zeven. Dit komt onder meer omdat er afgelopen weekend met 1-4 werd verloren van de nummer twee in de Ierse competitie: St. Patricks.

De thuiswedstrijd tegen Dundalk (2-2) is voor de Arnhemmers de laatste wedstrijd waarin het team van trainer Letsch in actie kwam. Voorafgaand aan die wedstrijd werd er nog wel een oefenduel gespeeld. Tegen het Duitse VfL Bochum werd met 1-2 gewonnen.

En dan Feyenoord. De Rotterdammers kenden een moeizame oefencampagne, maar na de 0-3 winst in Luzern lijkt de ploeg van trainer Arne Slot los! Zondag werd Atletico Madrid in een oefenduel met 1-2 verslagen en dat zorgt ervoor dat het vertrouwen in Rotterdam groot is. Ook bij goksites is het vertrouwen in Feyenoord groot.

 

Arne Slot: “Goede uitgangspositie, maar we zijn er nog niet”

“Het is heel fijn dat we de heenwedstrijd gewonnen hebben, het geeft ons een goede uitgangspositie. Dat geeft natuurlijk vertrouwen. Je moet het in deze wedstrijden doen. Het is voor de jongens lekker en voor de Feyenoord-supporter goed om te zien dat we hiertoe in staat zijn. Globaal gezien is dit een prima prestatie, hier kunnen we mee verder, maar we zijn er nog niet. Er moet ook in Rotterdam weer een goede prestatie op de mat gelegd worden.”

Veel vertrouwen dus bij Feyenoord. Dat geldt overigens ook voor het vertrouwen in en bij Vitesse. Ondanks de 2-2 blamage in Arnhem verwachten de bookies dat Vitesse doorgaat. Vitesse trainer Thomas Letsch is daar ook van overtuigd.

Thomas Letsch: “We zien return met vertrouwen tegemoet”

“We moeten donderdag tegen Dundalk zorgen dat het niet bij slechts twee wedstrijden blijft. Ik kijk er zeer naar uit, als coach is Europees voetbal natuurlijk ook een doel dat je wilt bereiken. We hebben hier hard voor gevochten, maar Dundalk is een typisch Ierse ploeg, die fysiek en defensief sterk is. Het is een sterke tegenstander met genoeg individuele kwaliteiten, maar we zien het duel met vertrouwen tegemoet.”

 

Odds Feyenoord – FC Luzern Gokken

Bij de online bookmakers zien we hoge odds als Luzern wint en makkelijk te scoren bonussen als je speelt op een winnend Feyenoord. Winst van het Zwitserse Luzern staat op x6.00 keer je inzet.

Bij een gelijkspel is de maximale bookmakers bonus x4.70 het wedbedrag dat je inzet op een puntendeling in deze return.

Wedden op een zege van Feyenoord Rotterdam levert je maximaal x1.39 je ingezette wedbedrag op. Speel je met een welkomst- of stortingsbonus? Dan kan je een gratis weddenschap op Feyenoord plaatsen en is het volledige bedrag dat je verdient winst!

 

Odds FC Dundalk – Vitesse Arnhem Gokken

De pre-wedstrijd odds bij Dundalk – Vitesse zijn ook messcherp. Snij jij de juiste weddenschap aan? Dan scoor je maximaal x4,00 je inzet! Deze bonus wordt uitgekeerd bij winst van thuisploeg Dundalk. Wint Vitesse? Dan is de uitbetalingsbonus maximaal x1,70 keer het wedbedrag.

Je inzet wordt bij de betere bookmakers x3,85 meer waard als Vitesse en Dundalk opnieuw gelijkspelen en in de verlenging gaan uitmaken wie er doorgaat.

 

Datum Europe Conference League

De Europa Conference League duels van Feyenoord en Vitesse vinden allebei plaats op donderdag 12 augustus. Feyenoord begint om 20:00 uur, terwijl Vitesse in Ierland om 21:00 uur aftrapt. Zet in voordat het duel begint om te profiteren van de hoge pre-wedstrijd odds of scoor met live gokken door tijdens één of beide wedstrijden mee te spelen via de live gokken wedoptie.

Check onze bookmakers pagina voor de beste deals voor wedden op de Europa Conference League via de pre- en live odds >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top