Gokken op Feyenoord vs Vitesse hoge odds in Eredivisie topper

Komende zondag staat in Rotterdam de subtopper tussen Feyenoord en Vitesse op het programma. De wedstrijd staat in het teken van de strijd om de felbegeerde vierde plek, die recht geeft op deelname aan de voorrondes van de nieuwe Conference League volgend seizoen. Speel zelf ook mee met deze wedstrijd via Bookiez.nl!

Introductie

Het verschil tussen het eindigen op plek vier of vijf is dus nogal groot. Waar plek vier namelijk nog recht geeft op deelname aan de derde voorronde van de Conference League, betekent een vijfde plek deelname aan de play-offs, waarbij de nummers vijf t/m acht strijden om het laatste Europese ticket voor de tweede voorronde van de Conference League. Europees voetbal is in dat geval dus nog allerminst zeker voor de ploeg die als nummer vijf eindigt.

Normaal gesproken zou dit net even iets anders zijn, maar dat heeft alles te maken met de bekerwinst van Ajax op Vitesse, vorig weekend. Het Europese ticket dat verbonden is aan de bekerzege, is voor Ajax namelijk niet relevant, omdat de ploeg op weg is om kampioen te worden, waarmee plaatsing voor de Champions League een feit is. Dat ticket wordt daardoor doorgeschoven naar de derde plek op de ranglijst, waardoor ook de andere tickets een plekje doorschuiven.

Gokken op Feyenoord Vitesse 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonustennissen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Feyenoord Vitesse.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Volgens de goksites is Feyenoord dé kanshebber om deze wedstrijd te winnen, alhoewel dat niet geheel unaniem is. Vitesse staat namelijk nog altijd boven Feyenoord op de ranglijst en dat is met een reden. En we hadden het net al even over het bekeravontuur van Vitesse.

De ploeg uit Arnhem moet de teleurstelling van de bekerfinale, waarin het verloor van Ajax, wel snel zien weg te werken, want de laatste wedstrijden van dit seizoen zijn nog erg belangrijk. De ploeg van trainer Thomas Letsch verdedigt een voorsprong van twee punten op de Rotterdammers en bij winst wordt het verschil vijf punten, met nog vier wedstrijden te gaan.

Klein detail: Vitesse moet voor het tweede opeenvolgende weekend naar de Kuip, waar ook de bekerfinale vorige week werd gespeeld.

 

Letsch: “Teleurstelling snel verwerken”

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft er bij zijn spelers op gehamerd om de bekernederlaag zo snel mogelijk te verwerken. “Ja, de bekerfinale was een speerpunt van dit seizoen. Het is helaas niet gelukt om deze te winnen, maar we moeten ons wel weer richten op deze laatste wedstrijden, waarin de ontmoeting met Feyenoord heel belangrijk is. We moeten mentaal dus weer fris zijn, want we willen die vierde plek behouden.”

Advocaat: “Seizoen afsluiten met vierde plek”

Ook Dick Advocaat wil die vierde plek veroveren, maar daarvoor zal er zondag wel van Vitesse gewonnen moeten worden. Voordeel is dat er voor de eerste keer sinds een half jaar weer supporters bij mogen zijn. In de Kuip zullen 6500 supporters zitten. “We spelen dit seizoen nog vijf wedstrijden. Hopelijk.” Aldus Advocaat, doelend op het ontlopen van de play-offs. “Maar het kunnen er ook nog zeven worden. Maar waarom zouden wij geen vierde kunnen worden? Vitesse moet, en wij moeten. Onze intentie is altijd spelen voor de winst, ook als we daarvoor risico’s moeten nemen.”

 

Odds/Quoteringen

De quoteringen van de bookmakers zijn alvast in het voordeel van Feyenoord. Voor een overwinning van de Rotterdammers staat een quotering van x2,13, wat een aantrekkelijke is.

Maar datzelfde geldt voor de quotering die staat voor een zege voor Vitesse. Die staat namelijk op x3,05, wat misschien nog verleidelijker is om een gokje op te wagen. Een gelijkspel staat op x3,55 genoteerd.

Naast het inzetten op de pre-odds zijn er nog tientallen andere mogelijkheden om op in te zetten. De ‘correct score’-combinaties zijn daarbij één van de populairste. Denk je dat Feyenoord wint met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan levert dat je al x4,30 keer je inleg op.

Wil je alleen inzetten op bijvoorbeeld een 2-0 zege? Dan kan je voor elke ingelegde euro maar liefst x10,00 keer je inzet terugverwachten. Alle aantrekkelijke odds en bookmaker bonussen zijn te vinden via Bookiez om succesvol te online wedden!

 

Datum

Feyenoord – Vitesse wordt zondag 25 april gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Het aanvangstijdstip is 16.45 uur. De aantrekkelijke pre-odds kunnen ingevuld worden tot de aftrap, dus vergeet niet mee te online gokken via Bookiez!

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top