Gokken op Feyenoord v Vitesse 2022

Er wordt zaterdag 15 januari een heerlijke topper geserveerd in de Nederlandse Eredivisie. Op het menu staat Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem. Het duel tussen de nummers drie en vier kan rekenen op flinke belangstelling van de online bookmakers en Nederlandse voetbalpunters! Beide staan duidelijk te trappelen om weer te gaan voetballen. Speel jij ook mee? Zet dan in via Bookiez en scoor de beste deal!

Historie Feyenoord – Vitesse Arnhem

Feyenoord – Vitesse kan bogen op een lange historie. De laatste drie keer dat beide clubs tegenover elkaar stonden, wist Vitesse tweemaal te winnen en werd het één keer een gelijkspel.

Die puntendeling was gelijk ook de laatste ontmoeting in de Kuip. Het werd op 25 april vorig jaar 0-0 tussen Feyenoord Rotterdam en Vitesse Arnhem. De laatste Rotterdamse zege op Vitesse dateert al van 30 september 2018. Het werd toen 2-1 voor Feyenoord.

Online gokken op Feyenoord Vitesse 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Feyenoord Vitesse.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favoriet bij bookmakers

Bij de online goksites is Feyenoord duidelijke favoriet. In alle voorspellingen en polls staan de Rotterdammers in pole position. Een overwinning van Vitesse op vreemde bodem achten de bookies het minst waarschijnlijk.

Een gelijkspel waarbij de punten netjes gedeeld worden zou volgens de goksites nog wel een mogelijk zijn, maar dat levert niet de hoogste pre-match deal op. De beste bookmakers bonus scoor je namelijk bij een driepunter van de Arnhemmers.

 

Vitesse trainer Thomas Letsch: “Feyenoord speelt vanuit een goed systeem”

Grote vraag is zaterdag: speelt Bazoer bij Vitesse of bij Feyenoord? Of komt hij vanwege alle transferperikelen helemaal niet in actie? Boze tongen beweren dat Vitesse de transfer expres uitstelt tot na de wedstrijd tegen Feyenoord. Vitesse trainer Thomas Letsch: “Of Bazoer gaat spleen? Dat kan ik nu nog niet zeggen.”

Feyenoord speelt met passie en beleving”

De oefenmeester gaat wel in op de komende clash in de Eredivisie: “Wij focussen ons gewoon op de eerstvolgende tegenstander: Feyenoord. Zij spelen vanuit een goed systeem met veel structuur. Het spel is aantrekkelijk en ze stralen veel passie en beleving uit. We moeten daar op voorbereid zijn en proberen er doorheen te voetballen.”

Arne Slot (Feyenoord): “We zijn hongerig en willen meedoen om de prijzen”

Feyenoord coach Arne Slot is kort en krachtig in zijn voorbeschouwing op de hervatting van de competitie tegen Vitesse: “We zijn hongerig en willen meedoen om de prijzen. We hebben de kwaliteiten om van Vitesse te winnen en ook om de rest van het seizoen competitief te blijven.”

 

Pre-wedstrijd odds

De pre-odds bij de online bookmakers zien er aantrekkelijk uit. De hoogste pre-wedstrijd quotering staat achter een overwinning van Vitesse. De maximale pre-odds lopen bij deze weddenschap op naar x7,00 keer het gekozen wedbedrag.

Je inzet wordt x4,75 keer zoveel waard als je met succes een voorspelling plaatst op een gelijkspel tussen Feyenoord Rotterdam en Vitesse Arnhem.

De pre-match odds voor een thuiszege van de formatie uit Rotterdam-Zuid Feyenoord staan bij de betere bookies op een maximale bookmaker bonus uitkering van x1,44 keer je inzet. Ben jij straks de grote winnaar van Feyenoord – Vitesse? Check alle actuele odds op onze bookmakerspagina.

 

Wedden op Feyenoord – Vitesse Arnhem

Na een vrij korte winterstop gaat het voetbal in Nederland deze week weer van start. Check via review website Bookiez alle bookmakersdeals die in de pre-wedstrijd fase klaar zijn gezet bij de betere Nederlandse sportsbooks.

Door de torenhoge favorietenrol van Feyenoord, kan je bij een andere uitslag flink scoren! Pak de maximale winst als Vitesse uit zijn slof schiet en wint in Rotterdam! Of voorspel dat Feyenoord ‘gewoon’ de drie punten in Rotterdam houdt. Wellicht denk jij zelfs aan een gelijkspel! Laat je voetbalverstand spreken en verdien echt geld met je voetbalkennis door te voetbal gokken!

 

Datum en tijdstip Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem

De topper Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem in de negentiende speelronde van de Nederlandse Eredivisie wordt op zaterdag 15 januari 2022 om 20:00 uur gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

Zodra de scheids voor het eerst op zijn fluitje blaast worden de pre-odds vervangen door live wedden quoteringen. Wil je dan alsnog scoren bij Feyenoord – Vitesse in de Nederlandse Eredivisie? Ga dan naar de bookmakerspagina van Sportgokken en kies voor live gokken op Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem.

 

Verantwoord gokken

Voor verantwoord gokken op sport wedstrijden en voetbalduels uit de Nederlandse Eredivisie kan 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht in ons online kenniscentrum. Lees de reviews, wedtips en voorbeschouwing voor een optimale preparatie. Zo verklein je de risico’s en verhoog je je winstkansen! Hou je van voorspellen? Scoor dan bij Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem! Speel verantwoord, 18+. Let op: je kan je inzet verliezen.

Ga naar onze bookmakers pagina voor alle actuele Eredivisie pre-odds en matchdeals >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top