Gokken op uitslag Eredivisie duel Feyenoord – Fortuna Sittard

In het paasweekeinde wordt er ‘gewoon’ gevoetbald in de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord speelt op Eerste Paasdag een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Feyenoord begint dit duel uit de 28e speelronde als vijfde, Fortuna is de nummer elf in de Eredivisie. Op welke uitslag gok jij?

Feyenoord Rotterdam – Fortuna Sittard

De H2H statistieken van Feyenoord – Fortuna Sittard tonen aan dat een driepunter voor de Rotterdammers niet zo vanzelfsprekend is als je misschien wel zou denken.

Afgelopen seizoen werd het nog wel 2-1 voor Feyenoord. De competitiewedstrijd van het seizoen daarvoor eindigde in een zege voor de Limburgers: 0-2. Tussendoor werd er in de Kuip nog wel een bekerwedstrijd gewonnen door de thuisploeg: 4-1.

Een gelijkspel in de Kuip als Fortuna Sittard op bezoek komt? Dat komt bijna nooit voor. De laatste maal was eind vorige eeuw. Maar toen werd het ook direct een spektakelstuk. Op 19 april 1997 werd Feyenoord – Fortuna Sittard 4-4.

Gokken op Feyenoord Fortuna Sittard 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het MotoGP
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Feyenoord Fortuna

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Feyenoord behoort jaarlijks tot de favorieten om voor de landstitel te gaan. De gokwebsites hebben de Rotterdammers ook dit jaar weer als titelkandidaat bestempeld. De ploeg van trainer Dick Advocaat kon die verwachtingen niet waarmaken en strijdt nu om Europees voetbal. De vijfde plaats levert de formatie uit de Havenstad een plekje in de voorronde van de Europa League op. Winst op Fortuna Sittard zou betekenen dat het zich weer kan mengen in de strijd om de derde plaats. Die positie is aan het einde van de competitie goed voor kwalificatie van de European Conference Cup, een nieuwe Europese bekercompetitie.

In het duel tegen Fortuna Sittard zijn de Rotterdammers opnieuw favoriet. Hoewel de formatie van Sittard-trainer Sjors Ultee het bijzonder goed doet sinds zijn aanstelling zit de klad er een beetje in. De afgelopen weken werd er alleen van VVV en ADO Den Haag gewonnen. De overige drie wedstrijden (FC Utrecht, PSV en FC Groningen) gingen verloren.

Feyenoord zit ook in een dip: driemaal gelijk, een verliespartij en slechts één keer winst in de laatste vijf wedstrijden is onder de maat voor de Rotterdammers.

 

Dick Advocaat: “Zoveel puntverlies is gewoon niet goed”

Feyenoord-trainer Dick Advocaat blikt in de media vooruit op de competitiewedstrijd van Eerste Paasdag 2021 tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd waarin Feyenoord de draad weer op zou moeten pakken: “Er zit geen onwil in het team”, reageerde Advocaat. “Maar ze moeten nu maar eens vertellen wat hun dwars zit. Ik heb het idee dat er toch wel wat dwars zit in het team. Als je zoveel wedstrijden gelijkspeelt, dan heb je het gewoon niet goed gedaan.”

We voetbalen best aardig”

De ervaren oefenmeester is aan het aftellen qua werkdagen, maar niet qua punten. Daar moeten er nog wel wat bij namelijk: “Wij gaan voor Europees voetbal! Niet omdat het mijn laatste seizoen is, want het gaat niet om mij, maar om de club. Ik ga ook niemand verwijten maken, de spelers weten wat er fout is gegaan. Het is nu gewoon zaak om zoveel mogelijk punten te pakken in het restant van de competitie.”

Sjors Ultee: “Steven Berghuis beteugelen, dan maken we kans”

Fortuna Sittard coach Sjors Ultee kijkt op zijn eigen manier vooruit naar de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip. En dat wordt moeilijker, dan door sommige gedacht wordt. “De uitslagen van Feyenoord zijn misschien niet goed, maar ik denk dat Feyenoord niet zo slecht was als de ploeg de laatste tijd werd gemaakt in de media. Het klopt wel dat Ajax, PSV en AZ verder zijn dan Feyenoord. Ze zijn er toch heel erg afhankelijk van Berghuis. Als wij hem beteugelen zondag, dan maken we zeker kans.”

 

Pre-odds Feyenoord – Fortuna Sittard

Bij de online goksites staan de pre-odds in het voordeel van Feyenoord. Een zege van de thuisspelende club is in het 1×2 wedsysteem gemiddeld x1,50 keer je inzet waard. Speel je op een stuntje van de Limburgers? Een overwinning van Fortuna in de Kuip levert je bij een correcte voorspelling al snel x5,00 keer je inzet op. De maximale bonus van x5,75 pak via de top bookmakers van Bookiez!

Een gelijkspel na 24 jaar? De bookmakers rekenen er niet op, maar gebeurt het toch, dan betalen ze fors uit! Spelers die hierop gokten en gelijk krijgen, ontvangen in dat geval gemiddeld x4,75 keer hun ingebrachte wedbedrag.

 

Datum Feyenoord – Fortuna Sittard

Het online wedden op de Eredivisie wordt steeds leuker nu de competitie in de beslissende fase beland. Na dit weekeinde zijn er nog slechts vijf speelronden te gaan. Voorspel de uitslag van Feyenoord – Fortuna Sittard en claim fraaie bonussen bij winnende weddenschap op dit Eredivisie duel!

Feyenoord – Fortuna Sittard staat op het programma voor zondag 4 april 2021 (Eerste Paasdag). Het duel vindt plaats in de Rotterdamse Kuip en begint al om 12:15 uur! Mis het tijdslot voor inzetten in de pre-fase niet door een uitgebreid paasontbijt! Zet tijdig in en scoor de beste bookmaker bonussen bij Bookiez!

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top