Gokken op Feyenoord – Ajax Eredivisie 2021

Op zondag 19 december wordt in de Rotterdamse Kuip afgetrapt voor de eerste Klassieker van dit seizoen: Feyenoord – Ajax. De bookmakerskantoren zijn er al helemaal klaar voor en hebben de pre-odds op scherp staan. Ben jij ook klaar voor de weddenschap van je leven? Plaats de winnende voorspelling via Bookiez en scoor hoge bookmakers bonussen!

Historie Feyenoord – Ajax

De Klassieker is de naam waaronder in Nederland de wedstrijden tussen de voetbalclubs Ajax en Feyenoord in Nederland bekendstaan. Door de grote rivaliteit tussen beide clubs horen deze wedstrijden, ongeacht de stand op de ranglijst, voor hun supporters tot de belangrijkste van het jaar.

De laatste keer dat Feyenoord – Ajax op de rol stond, werd het 0-3 voor Ajax.

Online gokken op Feyenoord Ajax doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de klassieker Feyenoord Ajax.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favoriet bij Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

Deze editie belooft bijzonder spannend te worden. De goksites kiezen vooraf niet echt partij en dat betekent dat de Klassieker geen echte favoriet krijgt. Beide clubs presteren wisselvallig in de competitie en wisten afgelopen weekend niet te winnen. PSV is hierdoor koploper en een puntendeling in deze clash speelt de Eindhovenaren alleen maar in de kaart.

Beide ploegen zullen dan ook geen genoegen nemen met een punt, maar verliezen is in deze fase ook absoluut niet gewenst. Zeker omdat na de Klassieker de winterstop snel volgt en je de verliezende ploeg toch met een katertje de winter in zal gaan.

 

Erik ten Hag: “Zware dobber aan dit Feyenoord”

“Ik had wel verwacht dat Feyenoord ons kon bijbenen zoals ze dat tot nu toe doen. Dat lukten ze vorig jaar ook al. Ik vind dat de technisch directeur van Feyenoord een heel goede selectie heeft samengesteld en een goede trainer voor de groep gezet. Dan krijg je dit soort resultaten en krijgen we echt een zware dobber aan dit Feyenoord.”

Ten Hag vervolgt: “Het is Feyenoord-Ajax, dus heel Rotterdam is tegen Ajax gericht. Het gaat erom hoe wij daar als team mee omgaan in de aanloop naar deze Klassieker. Als we rustig blijven en ons eigen spel spelen, dan kunnen we daar gewoon drie punten ophalen.”

Arne Slot: “Extra speciale Klassieker omdat we dicht bij elkaar staan”

“Omdat we nu zo dicht bij elkaar staan, wordt deze Klassieker extra speciaal. Maar dat zegt nog niks over de rest van het seizoen. Het is best leuk dat ik iedere week vragen krijg over de titelstrijd, maar op een gegeven moment is het antwoorden niet leuk meer.“

Zorgen dat Ajax twee keer achter elkaar verliest”

“Want ik zeg altijd hetzelfde: we hebben een heel druk programma en we zullen eerst eens kijken hoe we de komende weken doorkomen. En dan met name in de Klassieker tegen Ajax, want die ploeg verliest niet vaak en zeker niet twee keer achter elkaar. Wij moeten zorgen dat dat dit keer wel het geval is.”

 

Pre-odds Feyenoord – Ajax

Scoren in de pre-wedstrijd fase doe je bij de top bookmakers van Bookiez. We hebben alle actuele odds en deals voor je verzameld. De pre-odds in het 1×2 wedsysteem zijn zeer aantrekkelijk.

In dit spelsysteem levert een correcte voorspelling op Ajax als winnaar je maximaal x1,74 keer het gekozen wedbedrag op.

Denk jij dat zondagmiddag thuisploeg Feyenoord wint? Dan betalen de Nederlandse top bookmakers maximaal x4,10 keer je inzet uit als die verwachting uitkomt!

Als jij verwacht dat deze 190e uitvoering van de Klassieker onbeslist gaat eindigen, dan lopen de maximale bookmakers bonussen op naar x3,80 keer het gekozen wedbedrag. Kortom: je scoort altijd als je een correcte voorspelling plaatst! Wil jij ook scoren? Doe dan mee en win!

 

Wedden op de Klassieker Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

Waarom meedoen? Wedden op de Klassieker voert de spanning nog meer op. Ben jij een echte voetballiefhebber, hou je van online spelletjes en kan jij wel een extra zakcentje gebruiken? Zet dan in op de Klassieker Feyenoord – Ajax scoor met een winnende weddenschap op deze Eredivisie kraker!

De Klassieker Feyenoord – Ajax wordt gespeeld op zondag 19 december en begint om 14:30 uur. Decor voor deze topper is de Rotterdamse Kuip. De pre-odds zijn geldig totdat het eerste fluitsignaal in Rotterdam Zuid klinkt. Live gokken kan tot en met het einde van dit duel.

Wedden op de Klassieker voert de spanning bij deze absolute kraker nog meer op. Zet in op de Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam en scoor de winnende weddenschap op deze Eredivisie kraker uit de zeventiende speelronde van de Nederlandse voetbalcompetitie!

 

Verantwoord Wedden op de Klassieker

Bookiez staat voor verantwoord online gokken op voetbal. Speel bewust, verantwoord en zet geen hoge bedragen in. Het moet leuk en spannend blijven. Je kan immers ook je inleg verliezen!

Check voor extra info ook onze reviews en lees de achtergrondartikelen over de verschillende wedtypes, tactieken en betaalmethoden. Zo kan je verantwoord meespelen bij Feyenoord – Ajax.

Ga naar de top bookmakers voor de beste odds en deals bij Feyenoord – Ajax >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top