Gokken op FC Utrecht v Ajax Amsterdam

De bookmakers beginnen 2022 goed met knallende pre-wedstrijd odds in de Nederlandse Eredivisie. Bij de kraker FC Utrecht – Ajax Amsterdam kan ook flink gescoord worden door voetbalpunters die een winnende weddenschap plaatsen. Speel ook mee via Bookiez en cash met je voetbalkennis door te voorspellen hoe FC Utrecht – Ajax gaat eindigen!

Historie FC Utrecht – Ajax

De wedstrijden tussen FC Utrecht en Ajax zijn vaak duels waar het alles of niets principe geldt. Beide ploegen gaan er vol in en als hun tactiek slaagt, winnen ze ruim. Laat de uitvoering te wensen over, dan volgt er automatisch een (dikke) nederlaag.

Vorig seizoen voerde Ajax het de opdrachten het beste uit. De Amsterdammers wonnen met 0-3 in Stadion Galgenwaard en lieten de Domstedelingen gedesillusioneerd achter. Een jaar eerder was FC Utrecht aan het feest. Zij versloegen Ajax in het KNVB bekertoernooi met 2-0.

De laatste keer dat beide elftallen gelijk speelden tegen elkaar was op 23 januari 2018. Het werd toen 0-0. Bijna exact vier jaar later is er dus weer een confrontatie aan het begin van het kalenderjaar.

 

Online gokken op FC Utrecht Ajax 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op FC Utrecht Ajax.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favoriet bij bookmakers

Ajax is de absolute favoriet bij de goksites. De bookmakers verwachten dat de regerend landskampioen in Utrecht geen punten gaat verspelen. Mocht dat wel het geval zijn, dan lopen de quoteringen flink op! Zowel bij een gelijksspel als een zege van de thuisploeg wordt er meer dan vijf keer het ingelegde wedbedrag uitbetaald!

De goksites houden dus vooral rekening met een winnend Ajax en dat betekent dat ook in de match deals veelal flink gescoord kan worden met het voorspellen van Ajax-doelpuntenmakers.

 

René Hake: “Alles geven voor een goed resultaat tegen Ajax”

“De eerste seizoenshelft is als een nachtkaars uitgegaan. We moeten zorgen dat de vlam aan het begin van de tweede seizoenshelft direct weer volop gaat branden. En de wedstrijd tegen Ajax leent zich daar uitstekend voor. We kunnen daar direct veel vertrouwen tanken voor de rest van het seizoen. We zullen dan ook alles moeten geven om een goed resultaat te behalen in deze wedstrijd.”

Erik ten Hag: “Utrecht zal ons pootje willen lichten”

“Ik verwacht veel van mijn spelers in 2022. Aan het einde van 2021 waren veel spelers moe, maar dat is begrijpelijk. Ik eis tegen FC Utrecht dat ze dezelfde mentaliteit en spirit als tegen Feyenoord tentoonspreiden. Ze hebben in de winterstop de tank weer kunnen volmaken. We moeten er direct weer staan, want FC Utrecht zal er alles aan doen om ons pootje te lichten.”

 

Odds FC Utrecht – Ajax Amsterdam

Een zege van Ajax levert bij de top bookmakers van Bookiez in de pre-wedstrijd fase een maximale bonus van x1,44 keer het gekozen wedbedrag op. Dit is de laagste pre-odd, maar tegelijk ook de weddenschap met de hoogste winstkansen.

De hoogste winstbonussen worden uitgekeerd als je speelt op een winnend FC Utrecht. Je kunt maximaal x5.75 keer je wedbedrag verdienen met een zege van de ploeg uit de Domstad.

Een puntendeling in de Galgenwaard betekent x5.00 keer de inleg voor de voetbalpunters die een succesvolle voorspelling hebben gedaan op een gelijkspel bij FC Utrecht – Ajax.

 

Wedden op FC Utrecht – AFC Ajax Amsterdam

FC Utrecht – Ajax is direct een knaller nu de Nederlandse Eredivisie na een vrij korte winterstop deze week weer van start gaat. De wedstrijden worden nog zonder publiek gespeeld, maar dat houdt de online bookmakers niet tegen. Via Bookiez kan je alle deals zien die de legale, Nederlandse wedkantoren klaar hebben staan voor Utrecht – Ajax!

Doe zondag 16 januari ook mee met FC Utrecht – Ajax Amsterdam en scoor keiharde euro’s met je voetbalkennis! Ben jij straks de winnaar van Utrecht – Ajax?

 

Waar en wanneer is Feyenoord – Vitesse

De Eredivisie kraker uit de negentiende speelronde wordt op zondag 16 januari 2022 gespeeld. Het decor is Stadion Galgenwaard. Daar zal die middag al om 12:15 uur worden afgetrapt. Wil je nadat de aftrap is geweest alsnog scoren bij FC Utrecht – Ajax? Ga dan naar de bookmakers pagina van Bookiez en kies voor live wedden op dit duel. De pre-odds zijn dan niet meer van toepassing.

 

Tips en vragen (FAQ)

Voor wedtips of veelgestelde vragen (FAQ) over het online wedden op voetbal kan je 24/7 terecht in het kenniscentrum. Bezoek het forum om te chatten met medepunters en ga zo goed voorbereid van start met het voorspellen van FC Utrecht – Ajax Amsterdam!

Ga naar de bookmakers pagina en scoor bij FC Utrecht – Ajax Amsterdam >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top