Finale EURO2020: fraaie bookmakers deals voor Italië – Engeland

Er wordt al flink gespeculeerd wie de aanstaande Europees kampioen voetbal gaat worden. Vele voetbalpunters kiezen voor Italië vanwege hun goede spel en vorm. Maar tegelijkertijd zien we ook steeds meer weddenschappen binnenkomen die Engeland als favoriet zien vanwege het thuisvoordeel. Op wie zet jij je geld? Speel mee met Bookiez en scoor de winnende weddenschap!

EURO2020 finale: Italië – Engeland

De Road to the final verliep voor beide landen totaal anders. Italië startte direct sterk door Turkije met 0-3 te verslaan. Ook in het restant van de groepsfase wisten de Italianen te overtuigen.

De Engelsen begonnen dit toernooi met een zuinige 0-1 zege op Kroatië. Daarna verspeelden ze punten door een 0-0 tegen Schotland in de British Battle. Een 0-1 overwinning op Tsjechië was vervolgens genoeg om in de knock-outfase uit te mogen komen.

In die knock-outfase kreeg Italië eerst te maken met de voormalige poulegenoot van Oranje: Oostenrijk. Italië won – met moeite – en kon zich vervolgens opmaken voor België. Onze zuiderburen kwamen rap op 0-2 achter, herstelden zich nog iets, maar verder dan 1-2 kwamen de Rode Duivels niet. De Italianen schakelden in de halve finale vervolgens Spanje uit en zijn derhalve finalist.

Engeland moest het in de achtste finale direct opnemen tegen Duitsland. Een klapper van een wedstrijd die door de Engelsen met gemak werd omgezet in winst. De Duitse droom was over, de droom dat het voetbal dit EK thuiskomt bleef. Ook na de clash met de Oekraïne (0-4) werd de droom om de finale op Wembley te halen intact. Denemarken deed er in de halve finale alles aan om dat sprookje te verstoren, maar Harry Kane was in de verlenging nog maar eens matchwinner voor de Engelsen.

Online gokken op Italie Engeland EURO2020 Finale 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op finale EURO 2020.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Gareth Southgate: “Gokbedrijven maken ons favoriet”

“Ik neem aan dat het een gokbedrijf is dat ons favoriet heeft gemaakt? Bookies lopen nooit naar huis na een wedstrijd, dat heb ik al heel vroeg in mijn leven geleerd. Ze zijn niet gek. Ze willen geen geld verliezen dus speculeren ze op de voetbalwedders.”

| “Het gebeurt op het veld” |

“Engeland zal in de finale veel supporters in het stadion hebben, daarom worden de kansen aangepast bij de bookmakers, maar daarom zijn we nog geen favoriet. Het gebeurt op het veld, niet op de tribunes.”

Roberto Mancini: “We hebben nog één stap te zetten”

“Ik dank de spelers omdat ze vanaf de eerste dag geloofden dat we iets ongelooflijks konden creëren. We hebben niet alles gedaan wat we moesten doen. Er is nog een stap te zetten voordat we echt tevreden kunnen zijn en dat is de finale winnen.

| “Italiaanse volk Europese titel bezorgen” |

“We wilden heel graag naar de finale, dat was vooral tegen Spanje echt een grote uitdaging die veel kracht heeft gekost. We gaan nu uitrusten om straks in de finale het Italiaanse volk een mooie avond te bezorgen!”

 

Odds EURO2020 finale Italië – Engeland

Bij de online goksites staan de odds super hoog en scherp! Voetbalpunters die de juiste voorspelling plaatsen kunnen flinke bookmakers bonussen scoren.

De hoogste winstbonussen worden uitgekeerd bij een gelijkspel! Wordt het zondag op Wembley een verlenging, dan keren de bookies maximaal x3,10 het wedbedrag uit. Ook bij winst van Italië kan er flink wat geld gescoord worden. De maximale uitkering komt hier uit op: x3,05.

Geld inzetten op winst van favoriet Engeland zorgt ook voor een mooie uitkering! Als Engeland de winnende weddenschap is, dan verdien je maximaal x2,65 keer het ingezette wedbedrag bij de gokwebsites.

 

EURO2020 finale Italië – Engeland

De EURO2020 finale Italië – Engeland is op zondag 11 juli 2021. Het duel vindt plaats in Wembley Stadium gelegen in de Engelse hoofdstad Londen. Om 21:00 uur zal de scheids voor het eerst op zijn fluitje blazen. Enkele uren later zal de Europees kampioen voetbal bekend zijn.

Wil jij meespelen met deze finale? Trek dan je stoute (voetbal)schoenen aan en plaats je voorspelling via de top bookmakers kantoren van Bookiez! Hier speel je verantwoord, veilig en bewust op de EK finale 2021. Ben jij straks één van de winnaars van dit EK? Scoor jij die winnende weddenschap? Dan kan jouw zomer niet meer stuk! Speel mee en win via Bookiez.net.

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor die EURO2020 deal >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top