Gokken op Engeland Duitsland Odds EURO 2020

Vanaf zaterdag worden op het EK de wedstrijden in de achtste finales afgewerkt. Eén van de opmerkelijkste en wellicht spannendste wedstrijden daarin wordt dinsdag gespeeld: de absolute kraker tussen Engeland en Duitsland. Bij topaffiches als deze zijn mooie quoteringen natuurlijk verzekerd. Durf jij het aan? Speel dan mee via Bookiez en zet in!

 

Introductie

Alle favorieten voor de eindzege op dit EK hebben de groepsfase weten te overleven. In de achtste finales zijn de meeste favorieten voor de eindzege ook gekoppeld aan een op papier minder sterk land. Er staan echter ook twee wedstrijden op het programma waarin deze toplanden elkaar wél zullen tegenkomen: België tegen Portugal en Engeland tegen Duitsland.

Engeland wist de achtste finales te bereiken door in de groepsfase af te rekenen met Schotland, Kroatië en Tsjechië. De Engelsen begonnen met een 1-0 overwinning op Kroatië, speelden vervolgens gelijk tegen de Schotten (0-0) en besloten de groepsfase met een 0-1 zege op Tsjechië. Daarmee kreeg de ploeg nog geen goal tegen, maar wist het zelf ook pas tweemaal te scoren. Desondanks werd Engeland groepswinnaar, terwijl ook Kroatië en Tsjechië (de tegenstander van Nederland in de achtste finale) de groepsfase wisten te overleven.

Duitsland had het lastig in poule F, de groep met daarin Frankrijk, Portugal en Hongarije. Het verloor de openingswedstrijd van Frankrijk met 1-0, de belangrijke wedstrijd tegen Portugal werd met 4-2 gewonnen, waarna Hongarije een lastige horde bleek. Na een 2-1 achterstand wist Duitsland pas vijf minuten voor het einde gelijk te maken en zo het broodnodige punt te pakken. Het land balanceerde dus op rand van uitschakeling, maar staat uiteindelijk toch in de achtste finales. Zo speelt het land voor de derde keer in vier wedstrijden een wedstrijd tegen een andere favoriet voor de eindzege.

Online gokken op Duitsland Engeland 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Engeland Duitsland.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favoriet

Bij wedstrijden als deze is het altijd lastig om een duidelijke favoriet aan te wijzen. Op basis van de groepsfase zou je kunnen zeggen dat Engeland redelijk stabiel aan het toernooi is begonnen. Bovendien speelt het thuis op Wembley, waardoor ze de steun van het publiek hebben. Maar Duitsland heeft al toppers tegen Frankrijk en Portugal achter de rug, en dus weet het team wat er inmiddels voor nodig is tegen toplanden. Desondanks had de ploeg het ook lastig tegen Hongarije. Kortom: een duidelijke favoriet aanwijzen is lastig, ook voor de online goksites.

 

Bondscoach Joachim Löw: “Engeland wil aanvallen”

Duitsland-coach Joachim Löw over de topper tegen Engeland: “De wedstrijd tegen Engeland wordt anders dan de laatste van ons tegen Hongarije. Zij spelen thuis en zullen willen aanvallen. De wedstrijd zal meer openliggen dan tegen de Hongaren. Daar moeten wij van zien te profiteren. Maar we zullen niet dezelfde fouten moeten maken tegen hen. Van die fouten moeten we leren en niet opnieuw tegen Engeland maken.”

Bondscoach Gareth Southgate: “Goed om fans te zien in achtste finale”

De bondscoach van Engeland kijkt met veel vertrouwen uit naar de achtste finale tegen Duitsland. “Om een toernooi te winnen zul je nu eenmaal ook teams als dat van Duitsland moeten kloppen. De groepswinst is gewoon goed voor het vertrouwen en het is mooi dat onze fans ons hier weer zien in de achtste finale tegen de Duitsers.”

 

Odds/Quoteringen

De quoteringen van de bookmakers verschillen daardoor dus ook niet zo heel veel van elkaar. Toch liggen de pre-odds voor een zege van Engeland iets lager, waardoor hun winstkansen net iets hoger worden ingeschat.

De quotering voor een Engelse zege staat namelijk op x2,55. Dat is lager dan die voor Duitsland, die op x2,90 staat. Een gelijkspel na negentig minuten levert x3,20 keer je inzet op. Dat betekent dat de winstmarges bij deze wedstrijd, ongeacht waar je op inzet, enorm interessant zijn. Durf jij het aan? Speel dan mee via Bookiez!

Bij Bookiez kan je ook terecht voor talloze andere speltypen bij deze wedstrijd. Denk jij al de juiste uitslag te weten? Bijvoorbeeld een 2-1, 3-1 of 4-1 zege voor Engeland? Dan levert deze ‘correct score combinatie’ je al x6,50 je inzet op. Denk je dat Duitsland met diezelfde cijfers wint? Dan kan je zelfs rekenen op x7,25 keer je inzet.

 

Datum

De topper tussen Engeland en Duitsland wordt dinsdag gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. Het aanvangstijdstip van deze wedstrijd in de achtste finales van het EK is 18.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds van deze wedstrijd? Zorg er dan voor dat je dat hebt gedaan voor de aftrap. Maak tevens gebruik v/d beste bookmaker bonussen.

Ga direct naar de bookmakers pagina van Bookiez en voorspel de achtste finale van EURO2020.

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top