Wedden op winnaar(s) van EK Wielrennen 2021

Afgelopen zondag sloot met het beëindigen van de Ronde van Spanje het seizoen voor de ronderenners, maar voor de renners die mikken op winst in de eendagskoersen volgen er nog enkele fraaie wedstrijden: Parijs – Roubaix, de Ronde van Lombardije en natuurlijk het WK. Maar voordat de koersen van start gaan, is het eerst tijd voor het Europees kampioenschap wielrennen. Voorspel wie dit EK de titel pakt via Bookiez en sprint naar hoge bookmakers bonussen!

Online gokken op EK Wielrennen 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op EK wielrennen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Historie EK Wielrennen

Het EK wielrennen is een nog heel jonge wedstrijd. In 2016 kregen de profs (h) voor het eerst de kans om voor de Europese titel te strijden. Plumelec kreeg, na het late afhaken van Nice, de eer om het kampioenschap te organiseren.

De eerste winnaar van dat kleinood was niemand minder dan Peter Sagan. In 2017 werd hij opgevolgd door Alexander Kristoff. De Noor kreeg op zijn beurt Matteo Trentin als opvolger. Trentin was de eerste in een serie van drie Italiaanse zeges. In 2019 won Elia Viviani in Alkmaar het Europese kampioenschap en vorig seizoen ging Giacomo Nizzolo er met de hoofdprijs vandoor.

Officieus werd er al sinds 1995 om de Europese titel gekoerst, maar pas vijf jaar geleden werden er voor het eerst ook medailles en een trui uitgedeeld aan de profs. Het online gokken op wielrennen kan zeer veel geld opleveren!

 

Favorieten EK Wielrennen 2021

Bij eendagskoersen is het rijtje kanshebbers altijd erg lang, maar er zijn toch maar een paar echte topfavorieten de wegwedstrijd op de EK Wielrennen.

Voor de wegwedstrijd is het vooral uitkijken naar de verrichtingen van Benelux Tour winnaar Sonny Colbrelli. De Italiaan is snel, kan ook op de lastige parkoersen goed uit de voeten en rijdt een thuiswedstrijd. Colbrelli zou de vierde Italiaanse Europees kampioen wielrennen op rij kunnen worden.

Naast Colbrelli is ook Matej Mohoric een gevaarlijke klant, volgens de goksites is Mohoric zelfs de grootste belager voor Colbrelli. De Belg Remco Evenepoel, donderdag nog derde op het Europees kampioenschap tijdrit, staat voor de wegwedstrijd op plek drie in de kanshebberslijstjes van de sportsbook wedkantoren.

Na voormalig winnaars Peter Sagan, Alexander Kristoff, Matteo Trentin en tourwinnaar Tadej Pogacar is Bauke Mollema de eerste landgenoot in de pre-odds lijstjes. Hij behoort echter niet tot de topfavorieten, maar staat in een lang rijtje met outsiders.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt voor de renners die deelnemen aan dit EK, maar ook voor de wielerpunters die een gokje willen wagen op de uitslag. Om je maximaal te helpen laten we ook de hoofdrolspelers zelf aan het woord. Wat zegt Mollema in de media over dit EK en zijn kansen op winst?

Bauke Mollema: “Ik ga vol strijden om deze EK titel en trui”

“Ik vind het wel mooi hoor, zo’n EK. Het gaat gewoon om een trui, hè. Een vast moment in het jaar zou al helpen voor de herkenbaarheid. Aan de animo bij de renners ligt het niet als je kijkt naar het deelnemersveld. Persoonlijk wil ik echt vol voor deze titel gaan strijden. Het EK is echt een mooi kampioenschap”, aldus Mollema.

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online bookmakers staat een overwinning voor Mollema op een zeer hoog bonusniveau. De winfactor bij een EK titel voor onze landgenoot bedraagt maximaal x51,00 keer je wedbedrag.

Denk jij dat niet Mollema, maar Evenepoel de Europese titel grijpt? Dan speel je voor een potentiële winst van x8,50 keer je inleg. Dat is een punt hoger dan de bookmakers bonus bij een correcte voorspelling op winst voor Mohoric.

De topfavoriet Colbrelli staat bij de top bookmakers die Bookiez voor je gevonden heeft op een maximale winstbonus van x5,00 als de Italiaan in eigen land op zondag 12 september 2021 Europees kampioen wielrennen wordt.

 

Gokken op EK wielrennen 2021

Het wielerseizoen is bijna voorbij maar met het EK en WK nog voor de boeg valt er nog genoeg te winnen voor de renners en wielerpunters die willen scoren met een winnende weddenschap! Speel mee via Bookiez om zeker te zijn van de betrouwbaarheid en veiligheid van de bookmaker waar je je weddenschap plaatst.

Als reviewwebsite hebben wij alle sportsbook gecheckt en beoordeeld. Kies één van de top bookmakers uit ons lijst en speel mee om kans te maken op de fraaie winsten die klaarliggen bij dit EK Wielrennen 2021.

 

Waar en wanneer is het EK wegwielrennen?

Het EK Wielrennen wordt zondag 12 september gehouden in het Italiaanse Trente. Het is na 2002, 2008 en 2011 al de vierde keer dat het EK in Italië wordt beslecht. Het is officieus de 27e editie, maar de profkoers wordt dit jaar pas voor de zesde keer georganiseerd.

Zet vroegtijdig in als je wilt meespelen via de pre-odds. De mannen beginnen er zondag namelijk al vroeg aan. Om 12:45 uur wordt er gestart voor de 179,2 kilometer lange wedstrijd. Tussen kwart voor vijf en vijf uur zal naar verwachting de eerste renner de finish bereiken. Live gokken kan tussen start en finish. De pre-race quoteringen vervallen zodra het peloton koers zet richting de eindstreep.

 

Tips en vragen

Voor tips en vragen over het veilig en zo succesvol mogelijk online wedden op wielrennen kan je terecht in ons kenniscentrum. Chat met mede punters op ons forum en check de actuele odds, deals en EK specials bij de top bookmakers op onze bookmakers pagina!

Voorspel de winnaar van het EK wielrennen 2021 en win fraaie bonussen >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top