Gokken op Europees kampioenschap Darts 2021

Pakt Michael van Gerwen zijn vijfde Europese titel uit zijn carrière? Komende week krijgt onze landgenoot de kans tijdens de veertiende editie van het EK Darts dat van donderdag 14 oktober tot en met zondag 17 oktober in Salzburg, Oostenrijk wordt gehouden. Drop je voorspelling en doe een gooi naar de winnende weddenschap via de bookmakers van Bookiez.net!

Statistieken EK Darts

De allereerste pijlen op een EK werden in 2008 gegooid. Dit Europees kampioenschap werd een prooi van dartslegende Phil Taylor. Tijdens die eerste editie nam Taylor direct een abonnement op de titel. Dat abonnement verliep pas in 2012 nadat hij het toernooi al vier keer op zijn naam had geschreven. Simon Whitlock stootte de Engelsman van de troon.

De verwachting was dat het Taylor-record lang stand zou houden, maar dat was buiten Michael van Gerwen gerekend. De Nederlander won het EK Darts in 2014 voor het eerst en knoopte er ook direct drie zeges achteraan (2015, 2016 en 2017). Hierdoor zijn Taylor en Van Gerwen nu samen recordhouder betreffende EK titels. Taylor is inmiddels gestopt, Van Gerwen nog (lang) niet.

Online gokken op EK Darten 2021 doe je via Sons of Slots:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €200 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Sonsofslots.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op EK Darts 2021.

Bezoek Sonsofslots.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €200 bij Sonsofslots.com.)

 

Favoriet EK Darts 2021

De winnaar van het Cazoo European Championship Darts 2021 ontvangt 144.000 euro, de verliezende finalist ongeveer de helft. Er staat dus letterlijk veel op het spel.

Peter Wright is de titelverdediger. Hij schreef het EK vorig jaar op zijn naam door James Wade met 11-4 te verslaan. Wright is nog altijd in goeden doen en dus ook voor de aankomende editie weer één van topfavorieten.

Van Gerwen hoort daar – uiteraard – ook bij. De Darter uit Vlijmen kende een teleurstellend optreden tijdens de World Grand Prix en is uit op eerherstel. Tot slot: Gerwyn Price. De wereldkampioen van 2021 is volgens de goksites ook een grote kanshebber op de Europese titel.

Outsiders? Die zijn er genoeg. Om er enkele te noemen: Jose de Sousa, James Wade, Joe Cullen en onze eigen Danny Noppert.

 

Titelverdediger Peter Wright: “Mijn verhaal op het EK is pas begonnen”

“Vorig jaar won ik mijn eerste Europese titel, maar ik weet zeker dat dat niet mijn laatste zal zijn. Mijn verhaal op het EK is pas begonnen. Ik kijk niet naar het verleden, maar naar de toekomst. Ik ga dit jaar voor mijn tweede titel en ga in de komende jaren Phil Taylor en Michael van Gerwen proberen in te halen qua overwinningen. Ik ben er zelf in ieder geval helemaal klaar voor.”

 

Odds EK Darts 2021

De wedkantoren hebben het meeste vertrouwen in een goed optreden van Price. Het staat met een pre-tournament quotering van x4,00 bovenaan de polls. Peter Wright volgt op plek twee met een pre-odd van maximaal x5,00. Dat is een fractie lager dan de winstbonus die in het vooruitzicht wordt gesteld door de bookmakers als je inzet op winst voor Mighty Mike Van Gerwen: x5,50.

De Sousa vinden we op plaats vier met een odd die oploopt tot een maximum van x11,00. De Pool Ratajski krijgt een bookmakers bonus van x23,00 mee en dat is exact evenveel als James Wade maximaal kan opleveren voor dartpunters die op het EK darts inzetten.

Na onder meer Rob Cross en Nathan Aspinall zien we Noppert in de bookmakerspolls terug bij de pre-odds die oplopen tot maximaal x34,00.

 

Data Europees kampioenschap Darts 2021

Het Europees kampioenschap Darts 2021 wordt gehouden van donderdag 14 oktober tot en met zondag 17 oktober. Er wordt zowel in de middag als in de avonduren gespeeld, waardoor de 32 darters uit de eerste ronde snel gedecimeerd worden. De finale is zondagavond 17 oktober.

Ga naar onze bookmakers pagina en gooi de weddenschap in het wedformulier van de bookies >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top