Gokken op Europese wedstrijden van Feyenoord, Vitesse en AZ

Komende week wordt er weer volop gevoetbald in de diverse Europese voetbalcompetities. Ook de Nederlandse clubs zijn weer behoorlijk actief. Terwijl Ajax in de Champions League in actie komt en PSV in de Europa League zullen Feyenoord, Vitesse en AZ hun geluk beproeven in de Europe Conference League. Bookiez blikt vooruit op de drie wedstrijden in deze nieuwe Europese competitie.

Online gokken op Vitesse Tottenham Hotspur,  Feyenoord Union Berlin, CFR CLUJ AZ 2021 doe je via Sons of Slots:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €200 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Sonsofslots.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Conference League.

Bezoek Sonsofslots.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €200 bij Sonsofslots.com.)

 

Vitesse Arnhem – Tottenham Hotspur

We beginnen voor de verandering met Vitesse. De Arnhemmers spelen namelijk een topwedstrijd. Donderdag 21 oktober is het Engelse Tottenham Hotspur de tegenstander in de Gelredome.

De ploeg van trainer Thomas Letsch staat in Groep G derde met drie punten. De Premier League tegenstander voert de ranglijst aan. Tottenham heeft – net als nummer twee Stade Rennes – vier punten uit twee wedstrijden.

 

Feyenoord Rotterdam – Union Berlin

Ook Feyenoord speelt een thuiswedstrijd. In de Rotterdamse Kuip is de Duitse Bundesliga formatie Union Berlin de tegenstander van Feyenoord. In Groep E zijn de Rotterdammers trots koploper. De formatie van trainer Arne Slot verzamelde tot nu toe vier punten. Tegenstander Union Berlin is derde en heeft drie punten.

 

CFR Cluj – AZ Alkmaar

En dan tot slot de derde Nederlandse deelnemer aan het Conference League toernooi: AZ Alkmaar. De ploeg van trainer Pascal Jansen speelt donderdagavond een uitwedstrijd tegen CFR Cluj. De Roemenen staan laatste in groep D, terwijl AZ juist de dans leidt in die poule. De Alkmaarders hebben vier punten uit twee duels, CFR Cluj staat op één schamel puntje.

 

Bookmakerspolls Europe Conference League

Bij de goksites is Tottenham Hotspur torenhoog favoriet in het duel tegen Vitesse. Bij Feyenoord – Union Berlin is de favorietenstatus weggelegd voor de thuisploeg.

De bookmakerspolls laten ook zien dat AZ in haar confrontatie tegen Cluj de favoriet is. De pre-wedstrijd quoteringen zijn bij vrijwel alle bookmakerskantoren in het voordeel van de Eredivisie formatie uit Alkmaar.

 

De trainers

Voordat je gaat inzetten bij één van de top bookmakerskantoren van Bookiez is het verstandig om ook even te lezen hoe de hoofdrolspelers er zelf over denken. Aan het woord de trainers van achtereenvolgens Vitesse, Feyenoord en AZ.

Thomas Letsch (Vitesse): “Zware wedstrijden tegen een uitstekend Tottenham”

“Het zijn zware wedstrijden, tegen een uitstekende ploeg als Tottenham Hotspur. Het is zaak dat we als groep bijeen blijven en niet alleen op de afsluitende training goed zijn. Ook op het veld, tijdens de wedstrijd mag er geen sprake zijn van vermoeidheid. We moeten schakelen van competitie naar competitie, maar ook Tottenham moet dat doen.”

Arne Slot (Feyenoord): “Strijd aan gaan met Union Berlin”

“Union Berlin is een sterke ploeg, ze willen net als wij dominant voetbal spelen. Union werd zesde of zevende in de Bundesliga vorig seizoen, dan moet je echt wel goed zijn. Maar we moeten ze ook niet groter maken dan ze zijn. Ook Feyenoord heeft een goede ploeg en we moeten de strijd dan ook vol aan gaan.”

Pascal Jansen (AZ): “We zijn niet bang voor CFR Cluj”

“CFR Cluj is een voormalig Champions League deelnemer. Het is misschien in minder bekende naam, maar ze hebben zich ook dit seizoen weer gekwalificeerd voor Europees voetbal. We moeten dan ook klaar zijn om de strijd aan te gaan. We zijn niet bang voor ze, want we zijn nooit bang. We hebben nog steeds de doelstelling om te overwinteren en dan moeten we dit soort wedstrijden gewoon winnen.”

 

Odds Europa Conference League

Punters die een weddenschap willen plaatsen op Vitesse – Tottenham Hotspur ontvangen maximaal x4,25 als ze inzetten op winst voor Vitesse Arnhem. Bij een zege van de Engelse Premier League formatie uit Tottenham, wordt er maximaal x1,70 uitgekeerd door de Sportsbooks. Een gelijkspel levert maximaal x3,85 je wedbedrag op.

Een gokje wagen op Feyenoord – Union Berlin levert het meeste op bij een winnende weddenschap op een gelijkspel: x3,45. Gok je op een Duitse zege donderdagavond? Dan is het winstpotentieel x3,00 de gekozen inzet. Het wedbedrag dat je inzet op een winnend Feyenoord wordt x2,18 keer zoveel waard als de thuisploeg van Union Berlin wint.

Speel je donderdag mee met AZ Alkmaar? Dan lopen de bookmakers bonussen op tot maximaal x3.50. Deze quotering wordt gehanteerd als je speelt op een zege van CFR Cluj. Denk jij dat AZ deze uitwedstrijd winnend weet af te sluiten? Dan kan je meespelen tegen een maximale pre-odd van x2.02. Een gelijkspel zorgt voor een uitkering van maximaal x3.38 keer je wedbedrag.

 

Wedden op de Europe Conference League

Het online wedden op duels in de Europe Conference League werkt hetzelfde als het online gokken op Champions League of Europa League duels. Kies je bookmaker, bepaal via welk speltype je mee wilt spelen, kies je wedbedrag en plaats je voorspelling in de pre-fase of via live betting.

Laat jij de winnende weddenschap achter? Dan ben jij straks één van de winnaars bij de wedstrijden van Feyenoord, Vitesse en/of AZ!

 

Datum en tijdstip voor Feyenoord, Vitesse en AZ

Alle Conference League wedstrijden worden op donderdag 21 oktober gespeeld. Feyenoord is de eerste Nederlandse club die in actie komt. Het duel in de Rotterdamse Kuip begint om 18:45 uur.

Ook Vitesse en Tottenham Hotspur starten al met hun onderlinge duel om 18:45 uur. Zij spelen in de Arnhemse Gelredome. AZ is als laatste aan de beurt. De Alkmaarders beginnen om 21:00 uur aan hun klus tegen het Roemeense CFR Cluj.

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor in de Europe Conference League 2021 – 2022 >>

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top