Win hoge bookmakers bonussen bij duels AZ, Feyenoord en Vitesse

Deze week worden de returns bij de play-offs van de Europa en Conference League gespeeld. In de Europa League strijdt AZ Alkmaar met Celtic om één toegangsbewijs, terwijl Feyenoord het in de Conference League opneemt tegen IF Elfsborg. Vitesse ontmoet in Arnhem het Belgische Anderlecht. Voorspel en win via de top goksites van Bookiez!

 

Online gokken op de AZ Celtic, Vitesse Anderlecht & Elfsborg Feyenoord doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Conference League.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Statistieken AZ – Celtic

De wedstrijd in Glasgow verliep bepaald niet volgens plan voor AZ. De ploeg van trainer Pascal Jansen kreeg kans op kans, maar het was Celtic dat scoorde. In de tweede helft kwam daar ook nog een ongelukkige eigen goal bij waardoor AZ nu twee goals moet goedmaken op de bezoekers uit Schotland.

Pascal Jansen: “Nu wél kansen benutten”

“We zijn pas halverwege. We hebben vaker bij de ‘rust’ met 2-0 achtergestaan en toch gewonnen. Als we in Alkmaar wél onze kansen benutten, dan moet het er nog inzitten voor ons.”

Odds AZ – Celtic

In de pre-fase staat de hoogste quotering bij een gelijkspel. Je kunt maximaal x3.75 keer het inlegde wedbedrag winnen als deze return in een gelijkspel eindigt.

Als Celtic wint in het AFAS Stadion, dan zijn de punters die daarop hebben ingezet blij. De online bookmakers keren dan maximaal x3.75 keer je inzet uit.

De pre-wedstrijd quoteringen voor winst van AZ staat op maximaal x2.21 keer je inzet. Dit wil dus niet zeggen dat AZ de groepsfase haalt. Daarvoor moet er met meer dan twee goals verschil gewonnen worden. Mocht AZ met 1-0 of bijvoorbeeld 2-1 winnen, dan ligt AZ eruit, maar is winst voor AZ nog altijd de winnende weddenschap.

 

Statistieken IF Elfsborg – Feyenoord

De kaarten lijken al geschud. Feyenoord won de heenwedstrijd in de Kuip namelijk met overtuigende cijfers: 5-0. Het is dus bepaald niet zo spannend als bij AZ bijvoorbeeld. Toch kan je het extra spannend maken door zelf mee te spelen en een gokje te wagen. Coach Arne Slot weet wel op wie hij zou inzetten.

Arne Slot: “Intentie om weer met grote cijfers te winnen”

“Hopelijk spelen we donderdag weer zo’n wedstrijd. Die intentie om weer met grote cijfers te winnen, zal er zeker weer zijn, maar dat wil niet zeggen dat het ook lukt.”

Odds IF Elfsborg – Feyenoord

Bij de online bookmakers ontvang je maximaal x4.15 keer het wedbedrag terug als jij speelt op een zege voor thuisploeg IF Elfsborg.

Een gelijkspel in Zweden levert je ook een hoge bookmaker bonussen op. Met een maximale pre-match odd van x3.65 keer je inzet kan je hier lekker mee scoren!

Een zege van Feyenoord Rotterdam in deze return is goed voor een maximale beloning van x1.72 keer je aantal ingelegde euro’s in het 1×2 wedsysteem.

 

Statistieken Vitesse Arnhem – RSC Anderlecht

Het was de meest spectaculaire wedstrijd in de heenronde. RSC Anderlecht – Vitesse eindigde vorige week in 3-3. Alles ligt dus nog open. Ook Vitesse trainer Thomas Letsch ziet nog volop kansen.

Thomas Letsch: “We maken nog kans op groepsfase”

“In de heenwedstrijd zat alles wat voetbal en play-offs mooi maakt. Ik ben trots op mijn ploeg, want we hebben nog steeds (een grote) kans om door te gaan naar de groepsfase van de Europa Conference League.”

Odds Vitesse Arnhem – RSC Anderlecht

De pre-wedstrijd odds lopen op tot maximaal x3.38 keer je inzet als de return in het Gelredome uitmond in een gelijkspel.

Wordt het donderdag volgens jou ‘gewoon’ een overwinning voor Vitesse? Dan liggen de odds nog altijd ruim boven het dubbele van je inleg: x2.60. Bij een Belgische victorie op Nederlandse bodem zakken de pre-odds een klein beetje, maar blijven ze nog altijd op een hoog niveau. Als RSC Anderlecht donderdagavond Vitesse verslaat, dan verslaan punters die dat voorspelden de bookies. Zij ontvangen dan een maximale uitkering van x2.41 hun ingezette wedbedrag.

 

Wanneer wordt er gespeeld?

Het spits wordt op donderdag 26 augustus 2021 afgebeten door Vitesse. Het duel in Arnhem begint al om 19:00 uur. Vervolgens komt Feyenoord in actie. Ook zij trappen om 19:00 uur af, maar dan in het Zweedse Borås. Tot slot AZ. Het duel in Alkmaar begint om 20:15 uur.

Welke Nederlandse ploegen plaatsen zich uiteindelijk voor groepsfase? Voorspel en win! Maar speel bewust en verantwoord!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor de beste deals bij het gokken op voetbal >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top