Gokken op Premier League-topper: Chelsea – Manchester City

Dit weekend staat een topaffiche op het programma in de Engelse Premier League. Zaterdagmiddag staan namelijk Chelsea en Manchester City weer tegenover elkaar. Beide ploegen troffen elkaar eind mei voor de laatste keer en dat was niet zomaar een ontmoeting. Zij troffen elkaar in de finale van de Champions League, die met 1-0 door Chelsea werd gewonnen. Kan de ploeg dat zaterdag opnieuw herhalen? En denk jij te weten wie er gaat winnen? Zet dan in bij één van onze bookmakers via Bookiez!

Online gokken op Chelsea Manchester City 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Ajax FC Groningen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Introductie

De vraag voor komende ontmoeting is natuurlijk of Manchester City wraak kan gaan nemen voor de verloren Champions League-finale van vorig seizoen. Die finale had sowieso de revanche moeten worden voor de ploeg van trainer Pep Guardiola, want City verloor een maand voor de Champions League-finale ook al in de halve finale van de FA Cup van Chelsea, terwijl tussendoor ook in de Premier League van diezelfde club werd verloren.

Dat lukte Manchester City dus niet en hoewel er een nieuw seizoen is begonnen, aast de ploeg natuurlijk nog wel op wraak. Beide ploegen zijn dit seizoen volgens verwachting begonnen, al begon City het seizoen met een nederlaag tegen Tottenham Hotspur. Daarna volgden echter drie zeges en een gelijkspel, waarmee de ploeg momenteel vijfde staat.

Chelsea is dit seizoen ook goed begonnen en lijkt de vorm van afgelopen seizoen door te zetten. Van de vijf wedstrijden tot dusver werden er vier gewonnen, terwijl er alleen tegen Liverpool gelijk werd gespeeld. Daarmee gaan de Londenaren met dertien punten aan de leiding van de Premier League, samen met Liverpool en Manchester United.

 

Favorieten

Zoals je misschien al kan verwachten, is er voor dit duel geen duidelijke favoriet aan te wijzen. Beide ploegen zijn de afgelopen seizoenen aan elkaar gewaagd, dat tonen de statistieken wel aan. De vorm van Chelsea geeft misschien net dat laatste zetje bij de goksites om de Londenaren iets meer het voordeel van de twijfel te geven.

 

Hoe kijken beide coaches tegen dit duel aan?

Guardiola: “Elk verlies van ons is groot nieuws”

City-coach Pep Guardiola: “Winnen van Chelsea is natuurlijk een goede prestatie, terwijl elke verliespartij van ons blijkbaar groot nieuws is. Dat is de situatie waarin we zitten, maar dat moeten we dan maar als een compliment beschouwen. Chelsea speelt iets anders dan vorig seizoen, maar wij gaan gewoon van onze eigen kracht uit.”

Tuchel: “Dit seizoen is alles weer anders”

Chelsea-trainer Thomas Tuchel: “Afgelopen ontmoetingen hebben wij van City gewonnen, met als hoogtepunt natuurlijk de finale van de Champions League. Maar daar kopen we nu niks voor natuurlijk. Dit is een nieuw seizoen en beide ploegen zitten wat anders in elkaar. Maar we zijn goed begonnen en uiteraard willen we dat doorzetten tegen Manchester City.”

 

Odds

De bookmakers hebben het bij deze wedstrijd enorm lastig om een winnaar aan te wijzen. Dat betekent natuurlijk wel dat de pre-odds erg interessant zijn voor iedereen die wil inzetten op deze wedstrijd.

Chelsea is met een quotering van x2,65 licht in het voordeel ten opzichte van City. Veel scheelt dat niet, want de pre-odds voor The Blues staan namelijk op x2,75. Een gelijkspel staat genoteerd op een quotering van x3,25 en ook dat is dus best mogelijk komende zaterdag.

Wil je liever inzetten op een ander speltype bij Bookiez? Dat kan uiteraard ook! Speciaal voor dit duel zijn er enkele price boosts. Denk je dat City met 2-1 of 3-0 wint? Dan levert je dat al x7,50 op. Scoren Lukaku en Sterling allebei? Dan pak je een mooie quotering van x10,00. Staat Chelsea al na 20 minuten op voorsprong, dan kan je je inzet met x6,00 vermenigvuldigen.

 

Datum

De topper in de Premier League tussen Chelsea en Manchester City wordt zaterdag om 13.30 uur gespeeld op Stamford Bridge in Londen. Wil je inzetten op de aantrekkelijke pre-odds via Bookiez? Doe dit dan voor de aftrap van dit duel. Je vind daarnaast ook de beste bookmaker bonussen via BK.net/.

Ga nu naar onze bookmakers pagina en speel mee! >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top