MMA weddenschappen: scoor bij Barboza versus Chikadze

Er zijn weer flinke bonussen te scoren bij de MMA gevechten dit weekend. Tijdens de UFC Fight Night in de APEX Arena is Barboza versus Chikadze het main event. Voorspel wie er als winnaar uit de ring stapt en scoor hoge bonussen met een correcte voorspelling via de top bookmakers door Bookiez geselecteerd! Sla jij de MMA wedkantoren knock-out?

Online gokken op de Barboza Chikadze doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de UFC.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

 

Statistieken Barboza versus Chikadze

De track record van Edson Barboza is meer dan goed. De 35-jarige Braziliaan kwam in de Mixed Martial Arts Arena 31 keer in actie. Hij won 22 partijen, waarvan 13 door middel van een knock-out.

Ook Giga Chikadze heeft behoorlijk stalen vuisten. Hij vocht tot nu toe vijftien MMA partijen en sloot er dertien winnend af. Van alle winstpartijen waren er acht die hij besliste door zijn tegenstander knock-out te slaan.

 

Favoriet bij Barboza – Chikadze

Het gevecht is bij de goksites één van de meest gespeelde sportweddenschappen voor komend weekeinde. Na aanleiding van de statistieken en reeds geplaatste voorspellingen is Chikadze als favoriet aangewezen.

Dit komt omdat hij de laatste tijd meer partijen vocht en daarin ook echt liet zien in vorm te zijn. Chikadze won op 2 mei van dit jaar van Cub Swanson. In diezelfde maand liep Barboza in zijn partij tegen Amerikaan Dan Ige tegen de figuurlijke lamp. Hij verloor op basis van de jury beslissing.

 

Barboza: “Het wordt 25 minuten lang oorlog”

Ik verwacht een oorlog. Zoals altijd. Iedereen weet dat elke keer dat ik in de ring stap, klaar ben voor 25 minuten lang oorlog, zoals ook in mijn laatste gevecht. Maar dit gevecht zal niet anders zijn. Ik heb superhard getraind en voel me geweldig. Ik ben gezond en belangrijker nog: ik ben gemotiveerd. Ik kan niet wachten tot 28 augustus. Hij is een goede kicker, maar ik kan ook goed trappen. Zoals ik al zei: het wordt oorlog.”

Chikadze: “Barboza zal schrikken van mijn hoge niveau”

Barboza zal beginnen met slaan en dan zal hij het verschil zien in het niveau van aanvallen dat we hebben en hij zal schrikken van mij. Hij zal geschokt zijn als hij ziet hoeveel beter ik ben. Dan kan hij maar één ding doen: proberen te veranderen in een worstelaar en mij neerhalen, maar dat gaat hem al helemaal niet lukken. Ik heb eigenlijk al gewonnen.”

 

Odds Barboza versus Chikadze

De online bookmakers houden wel van een partijtje vechten en gaan de strijd met de MMA-punters aan die geld zetten op dit UFC Fight Night Main card event.

De hoogste bookmaker bonussen zien we terug bij een winnende weddenschap op Barboza. De Braziliaan is in de pre-fase maximaal x2,05 je inzet waard.

Het wedbedrag dat je inzet op winst voor Chikadze wordt net niet verdubbeld bij een weddenschap op hem. Heb je een welkomstbonus of stortingsbonus? Dan kan je gratis een weddenschap plaatsen en scoor je maximaal x1,80 keer je inzet als Chikadze dit fraaie MMA affiche winnend afsluit.

 

Gokken op UFC

Het online wedden op MMA gevechten zoals Barboza versus Chikadze wordt steeds populairder. De sport zelf krijgt meer (media)aandacht en de bookmakers zetten steeds hoge quoteringen in om spelers over te halen een gokje te wagen.

De UFC Fight Night van 28 augustus heeft een volle card en zal ook weer veel punters naar de bookmakers kantoren lokken. Speel jij mee en sla jij de bookies knock-out met je winnende voorspelling?

 

Wanneer is Barboza versus Chikadze

Het MMA gevecht Barboza versus Chikadze is op zaterdag 28 augustus om 22:00 (Europese tijd) in de UFC Apex Arena gesitueerd in de Amerikaanse staat Nevada. De pre-odds vervallen zodra de bel voor de eerste ronde klinkt. Live wedden kan gedurende de gehele partij, maar maakt een KO een einde aan het gevecht, dan zou je weleens te laat kunnen zijn. Wees er dus op tijd bij en scoor via de top bookmakers deals bij Bookiez!

Ga naar de bookmakers pagina voor alle actuele MMA odds en deals >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top