Bookmakers lopen warm voor PGA Championship bij de AT&T Golfmeeting

Deze week krijgen de topgolfers een laatste kans hun vorm te testen richting het PGA Championship. Bij het AT&T golftoernooi valt er heel wat prijzengeld en zelfvertrouwen te pakken. Profiteer jij als nieuwe of ervaren golfpunter van de hoge odds die de bookmakers klaar hebben staan voor dit toernooi? Speel dan mee via Bookiez en scoor de beste bookmaker bonussen!

AT&T Golftoernooi 2021

Op het AT&T golftoernooi, ook wel het Byron Nelson Championship genoemd, worden de laatste details aangescherpt voor het PGA Championship van volgende week. Ondertussen ligt er bij het toernooi zelf natuurlijk ook nog een flinke prijzenpot te wachten op de beste golfer.

Het Byron Nelson Championship is een golftoernooi in de Verenigde Staten en maakt deel uit van de Amerikaanse PGA Tour. Het toernooi werd in 1944 opgericht als het Texas Victory Open en vindt altijd in de staat Texas plaats. Sinds 1986 wordt het toernooi gespeeld op de TPC Las Colinas in Irving.

In 1968 werd het toernooi vernoemd naar de golfer Byron Nelson die in 1945 achttien toernooien won waarvan elf achter elkaar.

In de afgelopen vijf jaar werd het toernooi niet afgewerkt, waardoor de Australiër Steven Bowditch als winnaar van de 2015 editie nog altijd de laatste eindwinnaar is. Het toernooi van dit jaar wordt voor het eerst in de historie gespeeld op de four seasons baan van de TPC Craig Ranch.

Gokken op AT&T Byron Nelson Golftoernooi 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het golf gokken
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de AT&T Golftoernooi.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

De grote kanonnen hebben natuurlijk altijd kans om te winnen, maar nu Dustin Johnson zich heeft afgemeld is de huidige favoriet voor het Byron Nelson Championship van deze week: Jon Rahm. Met een gemiddelde pre-odd van 8 tegen 1 bij de gokwebsites is Rahm de te kloppen man. Ondanks een gemiste cut van vorige week, laat een T5-finish bij de Masters zien dat de beste golfmoves van de Spanjaard niet ver weg is. Met een prijs van 9 tegen 1 en 10 tegen 1 zijn de Amerikanen Bryson Dechambeau en Jordan Spieth respectievelijk tweede en derde in de favorietenlijstjes.

Bryson Dechambeau is de speler met de meeste steun in de afgelopen 24 uur via de top bookmakers, met 7,5% van de weddenschappen. Cameron Champ en Ryan Palmer hebben ook veel steun op de online gokmarkt gekregen met respectievelijk 5,0% en 4,9% aan geplaatste weddenschappen op hun naam. Via Bookiez.net vind je de beste bookmaker bonussen om risicoloos te beginnen met online wedden.

 

Jordan Spieth: “Gevoel komt langzaam weer terug”

Waar de meeste mensen die gokken op Rahm of Dechambeau wordt er bij de top bookmakers van Sportgokken ook regelmatig geld gezet op Jordan Spieth. Hij speelt zo ongeveer een thuiswedstrijd, aangezien hij vlak bij de baan opgroeide. Hij kent de baan echter (nog) niet heel goed en twijfelt ook over zijn huidige vormpeil: “Ja, ik weet nog niet precies hoe ik ervoor sta. Ik nam een week vrij en toen kreeg ik uiteindelijk COVID. Dus toen was ik een tijdje weg van de baan. In de laatste week merk ik dat ik het gevoel weer langzaam terugkrijg en op het goede spoor kom.”

Jordan Spieth: “Zin om lekker potje te golfen”

Over de moeilijkheidsgraad van de baan waarop deze week wordt gespeeld durft hij nog geen uitspraken te doen: “Ik heb nog maar een paar rondes gespeeld en dus ben ik op zoek om een ​​beetje roest eraf te slaan, waarvan ik niet dacht dat het hier noodzakelijk zou zijn. Maar ja, ik voel me goed. Ik voel me sterk. Ik voel me klaar om een ​​lekker potje te gaan golfen.”

 

Pre-odds en live gokken

De goksites hebben hun pre-odds voor eindwinst op dit golftoernooi al enige tijd online staan. Zij geven de meeste kans aan de 26 jarige Spanjaard Rahm. Voor een correcte voorspelling op toernooiwinst van de Spaanse topgolfer wordt x9,00 keer je wedbedrag aan je uitbetaald.

Gok je op winst voor Dechambeau? Dan pak je maximaal x9,50 keer je inzet als de Amerikaanse golfer in de minste slagen rond gaat deze week. Vanaf Spieth lopen de pre-odds snel op. Een eindzege van Spieth zorgt voor een bookmaker bonus van x11,00, terwijl bij eindwinst van Daniel Berger al x19,00 het ingelegde wedbedrag wordt uitgekeerd.

Tijdens elke ronde die gespeeld wordt op het Byron Nelson Championship kan er ook live worden gegokt op het aantal slagen waarin de spelers rond gaan. Live gokken is de meest populaire manier van online gokken aan het worden op golftoernooien.

 

Data AT&T Byron Nelson Championship golftoernooi 2021

Spelers die de cut halen, mogen zondag 16 mei de finaleronde lopen in de hoop met zo weinig mogelijk slagen rond te gaan. Check onze bookmakers pagina voor alle actuele odds en plaats je weddenschap op het voor jou meest gunstige moment.

Ga naar onze bookmakers pagina en sla een hole in one met een winnende weddenschappen >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top