Voorspel uitslag Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie: Argentinië – Chili

Terwijl in Europa alle ogen al richting het EK gaan, gaat in sommige andere delen van de wereld de kwalificatiecyclus voor het WK 2022 gewoon door. Zo ook in Zuid-Amerika, waar vrijdag 4 juni Argentinië en Chili tegenover elkaar staan. Speel nu mee via Bookiez in de spannende WK-kwalificatie van Zuid-Amerika en laat zien dat je een echte kenner bent!

Argentinië – Chili

De WK-kwalificatie in Zuid-Amerika is eigenlijk altijd bijzonder, omdat deze kwalificatie uit één grote competitie bestaat, waaraan tien landen meedoen. Ieder land speelt daarin twee keer tegen elkaar. Slechts vier van hen plaatsen zich rechtstreeks voor het WK, terwijl de nummer vijf nog play-off wedstrijden moet voetballen en zo nog een herkansing krijgt.

Uiteraard zijn Brazilië en Argentinië altijd de grote kanshebbers, maar menigmaal hebben zij toch de nodige moeite om zich te plaatsen voor het WK. Dat komt vooral door de soms toch behoorlijke tegenstand van andere voetballanden. Ook Chili behoort tot de kanshebbers om zich te plaatsen voor het komende WK.

Argentinie was tot nu toe al zeventien keer aanwezig op het WK; slechts viermaal ontbrak het land sinds het eerste WK in 1930. Daarmee zijn ze één van de landen die het vaakst aanwezig was; alleen Duitsland, Brazilië en Italië waren vaker aanwezig. De deelname van Chili is iets minder regelmatig: Het land was tot dusver negen keer aanwezig op het WK; de laatste keer in 2014. Beide landen zullen ongetwijfeld een nieuwe stap willen zetten richting het WK en daarvoor is winst in de komende ontmoeting natuurlijk erg belangrijk.

Online gokken op Argentinie Chili 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Argentinie Chili.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Uiteraard is Argentinië, zoals zo vaak bij de goksites, favoriet om deze wedstrijd te winnen. De ploeg, met daarin onder meer de Ajacieden Tagliafico en Martínez, heeft na vier gewonnen wedstrijden al tien punten, waarmee alleen Brazilië het dit moment beter doet met twaalf punten. Er werd gewonnen van Peru, Bolivia en Ecuador, terwijl er werd gelijkgespeeld tegen Paraguay.

Chili is de kwalificatie niet zo goed begonnen; het land verloor al tweemaal van concurrenten Uruguay en Venezuela. Het won daarnaast van Peru en speelde gelijk tegen Colombia. Het duel tegen Argentinie is het eerste duel tegen een land uit de huidige top vier en dus moeten de Chilenen nu al vol aan de bak om punten te verzamelen. De bookmakers geloven echter niet dat dat ook tegen Argentinië zal gebeuren.

Lionel Scaloni, de bondscoach van Argentinie, kijkt met vertrouwen richting de twee wedstrijden tegen Chili en Colombia: “We zijn deze kwalificatiereeks goed begonnen, dat is wel eens anders geweest. We willen dit seizoen goed afsluiten, maar ook voortborduren op de afgelopen wedstrijden. Doen we dat, dan heb ik vertrouwen in een goede afloop van deze duels. Daarmee creeeren we een mooie uitgangspositie voor de rest van deze kwalificatiereeks.”

 

Quoteringen

Een zege voor het favoriete Argentinië staat in het 1×2 wedsysteem genoteerd voor x1,51, waardoor het vertrouwen in een overwinning groot is bij de bookmakers. Chili moet het doen met een quotering van x5,80. Daarmee is het zeker niet kansloos, maar veel vertrouwen bij de bookmakers is er niet. De pre-odds voor een gelijkspel staan tenslotte op x4,05.

Wil je liever inzetten op een ander speltype om bijvoorbeeld je winstmarge te vergroten? Dat kan natuurlijk ook! Speel bijvoorbeeld mee met de ‘correct score combinatie’. Denk je dat de thuisploeg wint met 2-1, 3-1 of 4-1? Dan levert je dat al x4,45 keer je inzet op. Speel nu mee via Bookiez en maak gebruik van de interessante quoteringen bij de verschillende speltypen!

 

Wedden op Argentinië – Chili

De kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022 in Qatar tussen Argentinië en Chili wordt op vrijdag 4 juni gespeeld in Estadio Unico Madre de Ciudades in Santiago del Estero. De wedstrijd begint om 2 uur ’s nachts Nederlandse tijd. Let dus op dat tijdstip en zorg ervoor dat je inzet op de pre-odds dus voor die tijd binnen is!

Ga direct naar onze bookmakers pagina voor de beste gokdeals >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top