Gokken op winnaar KNVB bekerfinale 2021: Ajax – Vitesse

Zondag 18 april vindt in de Kuip in Rotterdam de TOTO KNVB bekerfinale 2020 – 2021 plaats. Ajax Amsterdam en Vitesse Arnhem strijden in een lege Kuip voor de titel. Voorspel via de top bookmakerskantoren van Bookiez wie er met deze prijs vandoor gaat en wordt zelf de grote winnaar in deze Nederlandse bekerfinale!

KNVB Bekerfinale 2021

Al in 1899 werd er voor het eerst gevoetbald voor bekerwinst. Daarmee is de KNVB beker het oudste nog bestaande voetbaltoernooi in Nederland. Er wordt altijd gespeeld in het knock-outsysteem. Sinds 1989 wordt de finale in de Kuip gespeeld en dat is ook dit jaar weer het decor voor de eindstrijd.

Ajax is recordhouder met 19 gewonnen bekerfinales. De Amsterdammers zijn ook titelverdediger omdat de eindstrijd van vorig jaar (tussen Feyenoord en FC Utrecht) nooit gespeeld is.

Dit seizoen verliep anders dan normaal. Er deden alleen in de eerste ronde amateurelftallen mee, waardoor er minder wedstrijden gespeeld zijn dan normaal. Ook troffen de topploegen elkaar eerder dan gebruikelijk. Vooral voor finalist Ajax bleek dat een lastige opgave.

De Amsterdammers moesten achtereenvolgens aantreden tegen FC Utrecht, AZ, PSV en SC Heerenveen. Vitesse, de andere finalist, kreeg een beduidend makkelijkere route voorgeschoteld met Willem II, ADO Den Haag, Excelsior en VVV Venlo.

Gokken op Vitesse Ajax 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op KNVB Beker Finale 2021.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Volgens de online goksites waar je op voetbal kunt inzetten is Ajax torenhoog favoriet. Vitesse is natuurlijk niet zomaar een tegenstander, maar Ajax torent gezien het enorme verschil in de pre-odds ver boven de Arnhemse formatie uit.

Maar een finale is een finale. En uit het verleden weten we dat daarin alles kan gebeuren. Ajax kreeg donderdag nog een forse domper te verwerken doordat het werd uitgeschakeld in de UEFA Europa League. De 1-1 in en tegen AS Roma was niet genoeg om de halve finale te halen. Wellicht gaat die teleurstelling nog een rol spelen zondag?

Ajax-coach Erik ten Hag denkt stellig van niet: “Nee. Wij kunnen vol zelfvertrouwen afreizen naar de Kuip. We gaan daar een finale spelen. We hebben bijna alle grote ploegen in Nederland uitgeschakeld. Er is er nog maar één over en dat is Vitesse.”

 

Erik ten Hag: “Uitschakeling motiveert alleen maar”

Ten Hag baseert het zelfvertrouwen op het spel tegen AS Roma: “We hebben laten zien dat we goed in vorm zijn. We hadden wat pech, maar als die 0-2 niet alsnog werd afgekeurd dan waren we gewoon door. Als Ajax een finale speelt, dan zijn we altijd super gemotiveerd om te winnen. Zeker na deze uitschakeling.”

Vitesse-trainer Letsch: “Bijzondere kans om prijs te winnen”

Vitesse-trainer Thomas Letsch mag in zijn eerste seizoen in Arnhem al direct voor een prijs spelen. De Duitse oefenmeester beseft dat dit een unieke kans wordt in zijn eerste seizoen in Nederland. “Ja, we krijgen de kans om een prijs te winnen. Dat is altijd heel bijzonder, daar krijgt iedereen bekerkoorts van. Als je eenmaal de finale hebt gehaald, wil je die winnen ook.”

| “We zijn de underdog” |

“Zij zijn Europese top. Daarom zijn wij de underdog. Maar in één zo’n wedstrijd is alles mogelijk. Als wij tien keer tegen Ajax spelen, winnen wij er misschien maar één. Maar die ene keer dat wij winnen, moet nu in de finale zijn.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online wedkantoren zien we een duidelijke lijn: Zij zetten hun geld op Ajax. Winst van de Ajacieden levert je x1,46 keer je inzet op en dat duidt op een groot vertrouwen in de prestaties van de Amsterdammers.

Denk jij dat de bookies het mis hebben? Dan kan je een flinke slag slaan door op Vitesse te gokken. Een winnende voorspelling op de Arnhemse formatie levert je gemiddeld x6,80 keer je inzet op. Dat is een bijzonder hoge bookmaker bonus voor een bekerfinale!

Valt de beslissing in de verlenging of wordt er pas na strafschoppen een winnaar uitgeroepen? Dan ontvangen voetbalpunters die op een gelijkspel gokten een mooi geldbedrag op hun spelaccount. Gemiddeld strijken zij met een gelijkspel x4,60 keer hun inleg op!

 

Datum TOTO KNVB Bekerfinale

De finale van de TOTO KNVB beker is op zondag 18 april in de Rotterdamse Kuip, het vaste speelstadion van Feyenoord. De wedstrijd begint om exact 18:00 uur.

Weddenschappen in de pre-fase moeten voor het eerste fluitsignaal bij de bookmakers binnen zijn. Ben je een nieuwe speler? Gebruik dan je Free Bet of welkomstbonus om te scoren tijdens deze finale! Dat kan ook via live wedden: plaats een gratis weddenschap of gebruik een stortingspromotie bonus om tijdens de bekerfinale de beste deal te scoren.

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top