Gokken op Ajax – FC Groningen Goksites geven hoge odds Eredivisie duel

Komend weekend gaat de Eredivisie gewoon weer verder, ook na de afgelopen doordeweekse speelronde. Voor de liefhebbers van voetbal wordt daarmee een heerlijke week afgesloten, waarin ook de nodige mooie wedstrijden op het programma staan. Eén daarvan is Ajax – FC Groningen. Wil jij ook de spanning voelen van deze wedstrijd? Speel dan mee via Bookiez en test je voetbalkennis en profiteer van de beste bookmaker bonussen!

Online gokken op Ajax Groningen 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Ajax FC Groningen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Introductie

Ook Ajax en FC Groningen kwamen afgelopen week in de doordeweekse speelronde in actie. Ajax stond daarin tegenover Fortuna Sittard. De overwinning in die wedstrijd ging gemakkelijk naar Amsterdam, want Ajax won met 5-0. Voor FC Groningen was de afgelopen speelronde iets minder florissant. Groningen verloor niet alleen het duel met Vitesse met 0-1; ook moest het toekijken hoe zowel Mike te Wierik als Daniel van Kaam er met een rode kaart afmoest.

Het tweetal zal daardoor waarschijnlijk ontbreken tegen Ajax, maar ook met hen is FC Groningen maar matig aan het seizoen begonnen. De zes wedstrijden leverden slechts vijf punten op dankzij één overwinning en twee gelijke spelen. De duels met PSV, Willem II en dus Vitesse gingen verloren, terwijl er tegen Heerenveen en FC Utrecht een punt werd gepakt. Alleen in het eerste duel tegen Cambuur werd er gewonnen.

Voor Ajax is de competitie een stuk beter begonnen. Na de afstraffing door PSV in de Johan Cruijff Schaal (0-4) werden er alleen punten verspeeld in het duel met FC Twente (1-1). De overige duels in de Eredivisie werden gewonnen, vaak met ruime cijfers. FC Groningen kan dus zijn borst natmaken voor komende ontmoeting.

 

Favorieten

De goksites zijn voor dit duel behoorlijk eensgezind en geven FC Groningen eigenlijk totaal geen kans. Ajax scoort makkelijk en staat bovendien (nipt) bovenaan de Eredivisie. Groningen daarentegen heeft zijn draai nog niet gevonden en het is maar de vraag of de ploeg die zal vinden tegen het soepel draaiende Ajax.

 

Ten Hag: “Altijd kijken naar de eerstvolgende wedstrijd”

Ajax-trainer Erik ten Hag: “De focus ligt nu natuurlijk op de wedstrijd tegen FC Groningen. Na die wedstrijd gaat het vizier pas op Besiktas. Ik wil in principe niet al te veel rouleren per wedstrijd, dus ik probeer ook tegen Groningen in mijn sterkste opstelling te spelen. Want onderschatten doe ik bij geen enkele club.”

Buijs: “Nog niet stabiel genoeg”

FC Groningen-coach Danny Buijs: “Bij tijd en wijlen spelen we aardig, maar het is nog niet stabiel genoeg. Dat laat de stand wel zien, alhoewel dat niet doet vermoeden dat het best aardig gaat. Het moet alleen wat stabieler en we moeten de kansen zien af te maken. Ik hoop dat we komende wedstrijd tegen Ajax weer wat meer kunnen laten zien, al is dat natuurlijk een hele lastige opgave, want zij zitten in een goede flow. Die moeten wij nog te pakken zien te krijgen.”

 

Odds

De pre-odds van de bookmakers bij dit duel laten er in ieder geval geen twijfel over bestaan: Ajax gaat dit duel makkelijk winnen. Althans als we kijken naar de quoteringen. Een zege van de Amsterdammers levert namelijk niet veel op, omdat de quotering hiervoor op x1,04 staat. Dat is enorm laag.

Daarentegen staan de pre-odds voor een zege voor FC Groningen enorm hoog en voor de gokkers ligt daar dus een mooie kans! De quotering hiervoor staat namelijk op maar liefst x35,00. En ook een gelijkspel kan een mooie bedrag opleveren: x11,00.

Wil je liever meespelen met een alternatief speltype? Dat kan ook! Wat te denken van de Correct Score Combinatie? Een 2-1, 3-1 of 4-1 zege voor Ajax levert zo al x4,75 keer je inzet op. Wint FC Groningen met die cijfers? Dan heb je zelfs je inleg x125,00 terug!

 

Datum

Ajax – FC Groningen wordt zaterdag om 18.45 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Wil je meespelen met de pre-odds? Doe dit dan voor aanvang van de aftrap. Live wedden kan natuurlijk ook tijdens het duel!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor jouw deal via Bookiez >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top