Darts: wedden op Players Championship PDC Super Series 5

Vanaf maandag 5 juli pakken de darters hun pijlen weer op en starten aan het ultieme zomertoernooi: de Players Championship PDC Super Series 5. Welke darter gooit de hoogste gemiddelden, raakt de meeste dubbels en weet één of meerdere speelavonden op zijn naam te schrijven? Voorspel en win bij Bookiez!

 

PDC Super Series 5

PDC Super Series 5 zal de laatste vijf Players Championship-evenementen bevatten voorafgaand aan de cut-off voor Betfred World Matchplay-kwalificatie.

PDC Super Series 5 vindt plaats van 5 tot 8 juli in de Ricoh Arena in Coventry (zoals aangekondigd op 7 juni).

Deze wedstrijden zullen de laatste evenementen zijn die meetellen voor kwalificatie voor de Betfred World Matchplay 2021. Dit toernooi wordt gespeeld van 17 tot en met 25 juli met de top 16 spelers van de PDC Order of Merit vergezeld door 16 best gekwalificeerde darters van de ProTour Order of Merit.

Online gokken op Players Championship Darts 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Players Championship PDC Darts Super Series 5.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Favorieten

Zoals gebruikelijk behoort onze landgenoot Michael van Gerwen tot de favorieten voor dit toernooi. Van Gerwen is echter – ook al langere tijd – geen topfavoriet meer. Er zijn meerdere kapers op de kust. Zo wordt er door de gokwebsites veel verwacht van Nathan Aspinall, Peter Wright en Gerwyn Price.

Gerwyn Price: “Meer tijd op dartbord doorgebracht”

Wereldkampioen Gerwyn Price is extra gebrand op een goed resultaat, nadat hij maart, april en mei buitenspel stond vanwege een COVID-19 besmetting.

“Het was erg frustrerend om aan de zijlijn te zitten kijken naar iedereen die speelden en er niet bij betrokken te kunnen zijn, ik heb het enorm gemist”, gaf Price toe. “Nu ik weet dat we begin juli weer gaan spelen, heb ik meer tijd op het bord doorgebracht en ben ik qua niveau weer waar ik moet zijn. Het is een heel frustrerende tijd geweest, maar ik heb het geluk dat ik de afgelopen maanden andere dingen te doen heb gehad.”

Alle vertrouwen dat ik goed voor de dag ga komen”

Price keerde al terug bij PDC Super Series 4. De Welshman hoopt in de Super Series 5 zijn stijgende vormpeil door te trekken: “Ik kan nooit meer vastberaden zijn dan ik al ben”, legde Price uit. “Maar ik kijk zeker uit naar de rest van de tv-evenementen dit jaar en hopelijk sta ik volgend jaar in de Premier League. Ik maak me een beetje zorgen over hoe ik zal spelen; ik heb er alle vertrouwen in dat ik goed voor de dag zal komen, maar je weet het maar nooit met die eerste twee wedstrijden.”

 

PDC Super Series 5 Odds

Bij de online goksites kan dagelijks ingezet worden op de winnaars van die dag. Tussen 5 juli en 8 juli worden vier speelronde (17 tot en met 20) afgewerkt. Op deze Super Series 5 kan zowel in de pre-fase als live gespeeld worden bij de gokwebsites.

De odds zullen elke dag worden aangepast naar aanleiding van de uitslagen van de vorige speeldag. Check alle actuele odds en deals voor deze darts ontmoeting voorafgaande aan de World Match Play, die volgende week begint.

 

Wedden op Darten

Voor het scoren van een winnende pijl bij het Wedden op Darten is een goede voorbereiding nodig. Check alles odds en deals van de bookmakers kantoren via Bookiez om de beste quoteringen te scoren! Weet jij de juiste winnaar aan te wijzen tijdens de PDC Super Series 5?

 

Waar en wanneer?

De darts PDC Super Series 5 worden afgewerkt op de vier avonden. De eerste speeldag is maandag 5 juli, de laatste op donderdag 8 juli 2021. Er wordt gespeeld in de Ricoh Arena gelegen in de Britse stad Coventry. Plaats tijdig je voorspelling om de pre-odds te scoren of kies voor live wedden om zo de beste bookmaker bonussen te behalen!

 

Tips en vragen

Heb jij een welkomst- of stortingsbonus die je wilt inzetten voor een gratis weddenschap op dit dartstoernooi? Lees dan eerst onze tips over het online gokken op darten. Je vind ze in het kenniscentrum. Daar kan je ook terecht voor antwoord op veelgestelde vragen (FAQ).

Klaar om de bookmakers pijlen toe te werpen? Ga dan naar onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top