Gokken op Australian Open

Wil je meespelen met toptennismatches en is in training gaan om u te plaatsen voor het hoofdtoernooi geen optie? Speel dan mee via Bookiez.net en verdien geld aan het correct voorspellen van uitslagen, statistieken, set winnaars of spelers die ontgoochelen!

Als je wil starten met het wedden op de Australian Open dan heeft je een paar zaken absoluut nodig: budget om in te zetten, goesting in tennis en een goede online bookmaker! Bookiez heeft de laatste twee punten zeker, het eerst moet je echter zelf verzorgen.

Maar zorg wel dat je budget op de goede manier wordt benut: zet in op de juiste momenten, pak de hoogste odds en speel niet zonder een goede voorbereiding! Tennistoppers als Nadal, Federer, Djokovic en Goffin gaan immers ook niet onvoorbereid de baan op!

Bookiez bereidt je goed voor op de komende tennismatches door alle zaken die meespelen voor je te beschrijven in dit artikel en onze nieuwsberichten over toptennismatches door het ganse kalenderjaar heen!

Gokken op Australian Open Tennis doe je het beste via aanbevolen bookmaker Bet365:

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Australian Open weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu een welkomstbonus van €100 bij Bet365 als nieuwe speler).

Het toernooi

De Australian Open is de eerste Grand Slam van het jaar en wordt gehouden van 18 tot en met 31 januari 2021 in Melbourne, Australie. De Grand Slam in Melbourne trekt altijd een groot aantal bezoekers, alleen bij de US Open in New York zijn er historisch gezien meer toeschouwers.

In 2020 werden er vanwege wereldwijde gezondheidsprotocollen echter niet of nauwelijks toeschouwers toegelaten. Naast het kijken naar de Australian Open is het ook leuk om erop te wedden. Dit kan via onze betrouwbare goksites waar u op alle Australian Open duels sportweddenschappen kan afsluiten.

Wie wordt de primus van de Australian Open 2023?

Denk je te weten wie er aan het feest is in de eerstvolgende editie van de Australian Open? Je bent hier op zeker aan het juiste adres, want we hebben de Beste Australian Open bookmakers, de hoogste odds voor het toernooi en in principe alles wat je nodig hebt om te wedden op tennis.

Bekijk alle Bookmakers >

loader
Top